• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Wij zijn op zoek naar gastbloggers


123toilet is op zoek naar gastbloggers die graag willen schrijven over schoonmaken, interieur en kantooromgevingen. Het onderwerp van de blogpost moet wel enigszins het reinigingsaspect benadrukken. 


Heb je ervaring hiermee en kun je iets toevoegen aan onze site dan lezen wij dat graag. 


Wij stellen de volgende eisen aan een gastblog:

 • Het onderwerp is het liefst zo gedetailleerd mogelijk. Dus niet: 7 tips om je WC schoon te maken. Dat soort content is al te vaak geschreven.
 • Het artikel is geschreven in de jij-vorm.
 • Het artikel is vergezeld van minimaal 2 foto’s. 


Laat vooraf even weten wat het onderwerp is van het artikel dan kunnen we daar alvast een oordeel over vellen.

Vind je dit leuk? Stuur dan een mail naar service@123toilet.nl en dan krijg je snel een antwoord van ons.

PERSBERICHT: Vakantiegangers ziek door toilet

HILVERSUM, 12 juli 2013   Het komt regelmatig voor dat Nederlanders op hun vakantieadres na een paar dagen last krijgen van buikgriep of andere infecties. Vaak zoekt men de oorzaak in het ongewone eten in het buitenland, de beperkte keukenhygiëne of de kwaliteit van het drinkwater. Toch blijkt vaak het toiletbezoek …   Onderweg naar hun vakantiebestemming worden reizigers geconfronteerd met zeer druk bezochte toiletten die niet altijd hoog frequent worden schoongemaakt. Hierdoor worden deze ruimten een kern bij de verspreiding van bacteriën. Doordat dit besef te laag is en er niet juist wordt gehandeld in dit soort situaties lopen reizigers onnodige infecties op.   Om meer aandacht te krijgen voor het juiste gebruik van drukbezochte toiletten onderweg lanceert 123toilet de landelijke campagne: “Slim op reis, gezonde vakantie.” De kans op infecties en besmetting neemt aanzienlijk af door de volgende praktische tips te volgen:   Tip 1 Raak bij een bezoek aan een openbaar toilet min mogelijk aan. Kranen, knoppen en deurklinken bevatten de meeste bacteriën, tot wel honderd maal meer dan de toiletbril. Als de kraan en omgeving onhygiënisch uitziet kunt u ook overwegen uw handen elders te wassen.    Tip 2 Gebruik geen ‘open zeep’ in openbare toiletten. Vooral in het buitenland kom je nog wel eens een gewoon stuk zeep tegen dat in de warmte door misschien wel honderden mensen gebruikt is. Spoel in zo’n geval dan uw handen alleen goed af met water.   Tip 3 Als u uw handen heeft gewassen draai de kraan dan dicht met een papieren handdoek. Iedereen heeft immers ook de kraan aangeraakt met vieze handen. Open bij het verlaten van de toiletruimte de deur bij het liefst ook met een papieren handdoekje.   Tip 4 Neem een antibacteriële handgel mee op reis. Dit is ideaal om regelmatig uw handen mee te ontsmetten, onafhankelijk of er schone sanitaire voorzieningen beschikbaar zijn. U heeft geen water nodig en het wordt vaak verpakt in kleine handige flesjes. Gebruik het regelmatig, zeker als u veel in het openbaar heeft aangeraakt en in ieder geval na elk toiletbezoek.    Tip 5 Neem geen etenswaren mee in een toiletruimte. Het zal u verbazen hoe vaak mensen een toilet bezoeken met een appel, broodje, koffiebekertje of drinkflesje in de hand. Bedenk dat u (waarschijnlijk) een bacterierijke omgeving gaat bezoeken.   Tip 6 Voorkom dat u een openbaar toegankelijk toilet bezoekt op blote voeten of met open schoenen (slippers). Het liefst ook niet bij toiletten op het strand. De reiniging van deze toiletten is over het algemeen zeer minimaal. Bacteriën nestelen zich tussen uw tenen en nagels en verspreiden zich tevens door bijvoorbeeld uw auto, caravan of uw vakantieverblijf.   Tip 7 Laat kinderen nooit ‘even’ alleen in een toiletruimte bijvoorbeeld als u zelf het kleine kamertje bezoekt. Kinderen raken in een korte tijd heel veel aan waardoor de verspreiding van bacteriën razendsnel gaat. Omdat kinderen ook nog minder weerstand hebben en vaker in hun ogen wrijven dan volwassenen zijn buikgriep en ooginfecties vaak het gevolg. Laat  kinderen ook geen knuffels meenemen naar het toilet.   Als deze tips in ogenschouw worden genomen zal de kans op infecties enorm afnemen en worden infecties voorkomen. U blijft gezond en geniet meer van uw vakantie. Meer informatie over ‘goed handen wassen’ vindt u hier via 123toilet   ‘Slim op reis, fijne vakantie!’ is een initiatief van 123toilet.nl, de online nummer 1 groothandel in schoonmaak, toiletpapier en sanitaire hygiëne. De website is toonaangevend in de professionele toiletreiniging en ondermeer initiatiefnemer van de verkiezing ‘Het Mooiste Toilet van Nederland’ en steunt actief de ‘Wereld-Toiletdag’ in de strijd voor een betere hygiëne in ontwikkelingslanden.   = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =    NOOT VOOR DE REDACTIE   Plaatsing van dit bericht graag inclusief linkverwijzing naar: www.123toilet.nl of www.123toilet.nl/goed-handen-wassen    Contact: Michael Bartelet 06-11 316 317, michael@123toilet.nl