• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Frisheid in huis, ruimte in je hoofd

De winter heeft zijn intrede gedaan en we blijven vaker knus en warm binnenshuis. Aangenaam thuis vertoeven betekent het huis netjes houden. Dat is niet altijd makkelijk gedaan. Maar wel belangrijk. Van rommel in je omgeving word je onrustig. Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd.Dus hoe kun je snel en makkelijk je woonplezierthuis vergroten? Hieronder een aantal tips!

Schoon en hygiënisch
Schoon is gezond! Je kunt allergieën voorkomen. In een schoon en fris huis hoef je niet te schrikken als je kleintje iets laat vallen en vervolgens weer van de grond in zijn mond stopt. Stof inademen komt dan ook niet aan de orde en schimmel heeft veel minder kans op groeien omdat je vochtige plekjes voorkomt. Je huis lekker laten luchten kost geen moeite. Niet veel tijd om goed te poetsen? Doe elke dag systematisch een deel, dan houd je het mooi bij. En dan houd je meteen tijd over voor leuke dingen.

Ruim eens goed op                                
Soms is het hoog tijd voor een grote opruimactie. Passen alle meubelen, gordijnen, accessoires nog bij elkaar? Nieuwe accessoires worden vaak tussen de oude geplaatst, waardoor er geen geheel in de woning is. Dat oogt rommelig. Ook wordt het daarmee vol en onoverzichtelijk. Ruim daarom regelmatig oude spulletjes op (en maak er een ander blij mee!). Zet kasten en planken niet te vol en groepeer boeken op grootte en kaarsjes op kleur. Dat zorgt voor eenheid in je interieur.

Een schoon gevoel maakt gelukkig
Helaas is een net huis vooral iets van tijdelijke aard. Continu ren je achter de feiten aan: speelgoed opruimen, wasgoed wegwerken, strijken… Het is moeilijk om je ertoe te zetten. Toch is het belangrijk: focus je op de voordelen! Een schoon huis geeft een voldaan gevoel. Een schoon en opgeruimd huis is veel gezelliger. Al die rommel leidt maar af van de gezellige sfeer en mooie inrichting.

Fijn resultaat in huis en hoofd
Opruimen heeft zoveel voordelen! Wie weet kom je weer iets tegen wat je kwijt was. De kinderen zijn weer dolblij met hun vergeten speelgoed. In éen oogopslag zie je wat je in je kasten hebt. En mooie spulletjes komen veel beter tot hun recht. Fijn toch! Heb je lekker veel spullen weggedaan en de boel opgeruimd? Dan mag je best weer wat nieuws kopen ;-). En het allerleukste: door lekker bezig te zijn verbrand je nog de nodige calorieën ook!

Creëer je meer rust en orde in je interieur en in je omgeving, krijg je dat ook in je hoofd. Voel je je weer relaxed? Plof op de schone bank, sfeermakers erbij (kaarsjes en een welverdiend glaasje!) en genieten maar. Op die manier voel je je weer helemaal thuis in je eigen huis!