LET OP! Door de extreme drukte wordt uw order mogelijk iets later geleverd. Er is momenteel regelmatige aanvoer maar soms met enige vertraging (maximaal paar dagen). Tijdelijk geen pallet-kortingen op toiletpapier. Wij trachten de meldingen mbt voorraad zo actueel mogelijk te houden. Dank voor uw begrip. Vragen liefst per e-mail service@123toilet.nl
 • icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Schoonmaakartikelen voor kantoor

Schoonmaakmiddelen in de zorg
Schoonmaakartikelen voor op kantoor koopt u bij 123toilet. Meestal zijn dit de wat kleineren producten die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. U moet dan denken aan producten zoals toiletblokken, zeep, papieren doekjes en afwasmiddel.
 
Wij leveren deze schoonmaakartikelen binnen 48 uur en u hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen. Tevens zijn onze prijzen erg concurrerend en hebben wij zelf een goedkoop huismerk ontwikkeld die kwalitatief kan opboksen tegen de grote schoonmaakmerken.
 
Hieronder vindt u enkele belangrijke zaken uit ons assortiment.
 
 
U bestelt onze artikelen bij onze webshop en leveren onze producten binnen 48 uur bij u af. U kunt bij ons rekenen op een perfecte service. Er zit sowieso iemand bij de telefoon om u van dienst te zijn. Ook kunt u ons e-mailen als u dat wilt.