• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Poetsrollen kopen

Poetsrollen koopt u bij 123toilet. Wij hebben de beste poetsrol die past bij uw schoonmaakwerk. Wij hebben witte en blauwe poetsrollen in ons assortiment. De merken poetsrollen die wij op voorraad hebben zijn Tork, Kimberley Clark en het 123toilet-huismerk. De poetsrollen die bij ons koopt zijn sterk absorberend. Wij bieden poetsrollen aan tegen de meest voordelige prijs die er te krijgen is. Wij zijn niet voor niks dé groothandel in schoonmaakartikelen. Poetsrollen is één van onze belangrijkste producten.
 

De beste poetsrollen

Als u poetsrollen wilt bestellen voor uw bedrijf dan bent u bij 123toilet aan het juiste adres. U vindt op deze pagina makkelijke de beste poetsrollen voor uw schoonmaakklus tegen de scherpste prijzen. Wij hebben de beste poetsrollen omdat wij leveren aan branches die dit eisen. Zo leveren wij  aan de horeca, onderwijs, zware industrie en gezondheidszorg.

Wij hebben verschillende soorten poetsrollen namelijk:
 

Poetsroldispensers

Voor ons poetspapier verkopen wij ook poetsroldispensers. Een poetsrol dispenser is een dispenser speciaal voor poetsrollen. Door poetsroldispensers wordt poetspapier veel efficiënter en hygiënischer in gebruik. U kunt het poetspapier er veel makkelijker aftrekken dan zonder dispenser. Daarnaast is poetspapier meestal een erg grote rol die u in veel gevallen nergens kwijt kunt. Een poetsroldispenser voor uw poetsrollen biedt dan uitkomst.
 

Poetsrollen, poetsdoeken en poetspapier

De producten poetsrollen, poetsdoeken en poetspapier worden vaak door elkaar gehaald. Er zijn echter wel verschillen tussen deze soorten papier. Poetsrollen zijn geschikt voor het meer professionele werk en zitten op een rol. Poetsrollen worden vaak gebruikt in de horeca of in de zwaardere industrie. Poetsdoeken en poetspapier zijn meer geschikt voor het wat lichtere schoonmaakwerk.
 

Kwaliteit van onze poetsrollen

De poetsrollen die u koopt bij 123toilet zijn van absolute topkwaliteit. Het papier dat om de rollen zit is sterk absorberend wat voordelen biedt als u olie of vet moet schoonmaken. Wij verkopen poetsrollen in 1-laags, 2-laags, 3-laags en 4-laags papier. Hoe meer lagen hoe beter het poetspapier absorbeert en hoe steviger het is.
 

Koop uw poetsrol bij 123toilet

U koopt uw poetsrollen bij 123toilet. Wij zijn een online groothandel die de beste schoonmaakartikelen verkoopt. U bestelt de poetsrollen online via onze handige website en wij leveren de producten binnen 48 uur bij u op de zaak af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat bestellen in de toekomst veel makkelijker gaat. Bestel uw poetsrollen bij 123toilet, wij zijn de voordeligste van Nederland en ons bestelproces gaat lekker makkelijk.
Toon meer