• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Poetsdoeken kopen


Poetsdoeken van verschillende merken bestelt u online bij 123toilet. Wij hebben verschillende doeken op voorraad zoals reinigingsdoeken, poetsdoeken, poetsrollen, en glansdoeken. Bestel uw poetsdoeken voordelig online en maak van uw schoonmaakwerk een feestje.

Soorten poetsdoeken

Onze poetsdoeken en -rollen komen in verschillende soorten en maten. Wij sommen ze hier voor u op:
-     1-laags gevouwen reinigingsdoeken in een doos
-      Kimtech wettask poetsdoeken
-      Blauwe poetsdoeken ¼ gevouwen
-      Poetsdoeken in een draagdoos
-      Verschillende lagen zoals 1-laags, 2-laags en 3-laags.
-      Industriële poetsrollen

Op de productpagina's van de poestdoeken vindt u meer specifieke informatie over de individuele doeken. 

Gebruik van de poetsdoeken

Onze poetsdoeken zijn voor zakelijk gebruik. Onze poetsdoeken zijn geschikt voor op kantoor maar ook voor in horeca-keukens en industrieel gebruik. Onze doeken hebben een hoog absorptievermogen en zijn dus geschikt voor verschillende branches. Let er dus bij het kopen van de poetsdoek op voor welk gebruik u de doek nodig hebt. Er is bij ons voor elk wat wils.

Kwaliteit van de poetsdoeken

Kimberly Clark en Tork zijn twee prominente merken in de schoonmaakbranche. Zij verkopen de beste producten en dus ook de beste poetsdoekem. Vandaar dat wij als groothandel o.a. de poetsdoeken en reinigingsdoeken van deze merken verkopen. Mochten wij andere merken poetsrollen gaan verkopen dan zult u dat op deze pagina zien. 

Hoe weet je welke poetsdoek de beste kwaliteit heeft?

Wij leveren poetsdoeken van hoge kwaliteit. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Alleen hangt het van het gebruik af welke doeken of rollen u nodig hebt. Is het voor gebruik in de horeca of zware industrie? Dan hebt u andere doeken nodig dan voor op kantoor. Sommige doeken zijn beter voor ruwer werk terwijl andere poetsdoeken voor het fijnere werk geschikt zijn. Op de detailpagina van de producten vindt u meer informatie over het geruik van de doeken.

Papier bestellen bij 123toilet

U bestelt bij ons de poetsdoeken online. Wij zijn een groothandel voor de zakelijke markt en leveren onze producten doorgaans snel. Na bestelling leveren wij de poetsdoeken binnen 48 uur bij u af. 

Wij zijn een voordelige leverancier van schoonmaakartikelen

Omdat u uw poetsdoeken en schoonmaakartikelen online bestelt bent u goedkoper uit. De kwaliteit blijft hetzelfde alleen de prijs is anders. Probeer het eens. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login en kunt u voorataan nóg makkelijker poetsdoeken en andere schoonmaakmiddelen bestellen.