• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

123toilet huismerk mini poetsrollen kopen 

Mini poetsrollen kopen doe je bij 123toilet. Wij hebben ons eigen 123toilet huismerk, Tork en Kimberly Clark voor u in voorraad. Onze mini poetsrollen zijn 1-laags of 2-laags. Koop uw mini poetsrollen bij 123toilet voor kwaliteit, prijs en goede relatie.
 
Kenmerken van onze poetsrollen:
 
·      Mini-centerfeed of minirol
·      Wit papier
·      Zonder koker of kokerloos
·      Ons huismerk is ook te gebruiken in dispensers van Tork, Kimberly-Clark, Satino, enz 
·      Tork mini poetsrollen zijn te gebruiken voor de Tork Mini Centerfeed Dispenser,
·      Sterk absorberend en geschikt voor meerdere doeleinden
·      Beschikbaar in dozen
·      1-laags of 2-laags poetsrollen
 

Kwaliteit van het papier

Onze mini poetsrollen zijn geschikt voor meerdere soorten werkzaamheden. Doe zowel het vuile als lichte werk met onze mini poetsrollen. U kiest bij 123toilet voor zowel 1-laags als 2-laags rollen. Onze mini poetsrollen zijn in het wit en worden in dozen geleverd.
Wij leveren als groothandel alleen aan de zakelijke markt. Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Zeker de prijzen voor ons 123toilet huismerk zijn laag, goedkoper kan niet. Het voordeel van ons huismerk is daarnaast nog dat het in de meeste dispensers past.
De meeste van onze poetsrollen zijn op voorraad leverbaar en kunnen binnen enkele dagen bij uw worden afgeleverd.

Wat zijn mini poetsrollen

Mini poetsrollen zijn poetsrollen die geschikt zijn voor plekken waar de ruimte beperkt is of waar een laag verbruik is. Bijvoorbeeld in de pantry, keuken of andere kleine ruimte. Mini poetsrollen krijg je in 1 of 2 laags papier wat zorgt voor een duidelijk verschil in absorptievermogen. Voor een hoger absorptievermogen kies je voor het 2-laags papier.
 

Wat voor soort klanten kopen onze poetsrollen?

Mini poetsrollen kopen wordt vaak gedaan door personeel uit verschillende branches zoals de horeca, schoonmaak, kantoor of industrie. Omdat mini poetsrollen voor meerdere lichte werkzaamheden wordt gebruikt zijn ze voor elke branche wel bruikbaar. Wij weten natuurlijk niet of u vandaag al moet kopen. Wij weten wel dat u bij 123toilet aan het juiste adres bent. Onze kwaliteit is zeker en onze prijzen laag. Zoals al gezegd is ons huismerk concurrerend met de grote merken en ook bruikbaar in vele concurrerende dispensers.

Poetsroldispenser

Een poetsroldispenser zorgt ervoor dat u makkelijk en hygiënisch de mini rollen kunt gebruiken. De poetsroldispenser monteert u makkelijk aan de muur of plaatst u op de vloer. Ook bij 123toilet bestelt u voordelig, makkelijk en snel de juiste dispenser voor uw mini poetsrollen. Door alles bij één groothandel in schoonmaakartikelen te kopen bespaart u op uw schoonmaakkosten.