• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Midi poetsrollen kopen

Midi poetsrollen koopt u bij 123toilet. Het is de meest populaire poetsrol die er bestaat. Wij hebben witte en blauwe midi rollen op voorraad. Bij ons koopt u midi poetsrollen van het merk Tork, Kimberley Clark en het 123toilet-huismerk.

Kwaliteit van het papier

Onze industrierollen zijn geschikt voor het echte vuile werk zoals bijvoorbeeld werkzaamheden in de keuken en bij vuile vetten. Het papier voelt fijn aan, is stevig en neemt water en vuil gemakkelijk op. U kiest voor bij ons de 1-laags of 2-laags rollen. Wij leveren onze producten aan de zakelijke markt tegen concurrerende prijzen. Ook onze poetsrollen leveren wij tegen een scherpe prijs. 123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland.

Wat is een midi poetsrol?

Een midi poetsrol is eigenlijk een standaard poetsrol die bij iedereen wel bekend is. Het is een poetsrol met een lengte en breedte tussen de 20 en 30 centimeter. Door deze oppervlakte kun je de poetsrol gebruiken voor veel verschillende doelen. De midi poetsrol heeft een lengte van 150 tot 300 meter. De lengte hangt af van het aantal lagen papier. De poetsroldispenser die behoort bij de midi poetsrol is de midrol dispenser.

Een midi poetsrol uitkiezen?

De midi poetsrol uitkiezen doet u altijd door éérst naar uw dispenser te kijken. Immers u wilt weten of onze poetsrol in uw dispenser past. Daarnaast is het soort papier dat u nodig hebt ook belangrijk. Het is verstandig om vooraf zeker te weten wat voor absorptievermogen en welke absorptiesnelheid het papier dat u bij ons koopt moet hebben. Daarnaast is het soort vuil dat u wilt afnemen belangrijk. Bij veel vuil moet u altijd het sterkste papier kopen omdat sterk papier de vette en vieze oppervlakten reinigt. De beste poetsrollen kopen doet u natuurlijk bij 123toiloet. Daarnaast zijn we ook nog eens de goedkoopste. Dus wat wilt u nog meer.

Waar let u nog meer op bij het kopen van midi rollen?

U wilt wellicht de midi poetsrol kopen maar weet nog niet precies waar hij aan moet voldoen. Laat ons u helpen met deze tips. Als u er niet uitkomt dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Wij snappen dat het af en toe moeilijk kan zijn. Onze medewerkers helpen u graag met online schoonmaakartikelen kopen en het verzorgen van uitgebreide uitleg.

 

·      Aantal vellen per rol

·      De stevigheid van de rol

·      Het absorptievermogen
·      De absorptiesnelheid

·      geschikt bij vuil, verven en voertuigen

·      afmeting van het papier

·      lengte

·      kleur

·      afmeting

Wat voor soort klanten kopen onze schoonmaakproducten?

Wij hebben klanten uit verschillende branches zoals de horeca, restaurants, industrie, gezondheidszorg en nog veel meer. Poetsrollen kopen wordt vaak gedaan door het schoonmaakpersoneel, kantoorpersoneel, ondernemers en facility management. Het maakt niet uit welke branche u komt, midi poetsrollen kunnen overal gebruikt worden. Wij weten natuurlijk niet of u vandaag al moet kopen. Maar we kunnen u zeggen dat het een goede keuze zou zijn om dit wél te doen. Dat komt omdat wij de goedkoopste en de beste zijn. Wij hebben o.a. het 123toilet huismerk dat zeer laag aan de prijs is.

Geïnteresseerd in ander papier?

Hieronder vindt u nog andere soorten papier die wij verkopen: