• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Keukenrollen & keukenpapier kopen

Bij 123toilet.nl koop je de beste keukenrollen en keukenpapier in grootverpakking tegen de goedkoopste prijs. Een keukenrol is de meest bekende poetsrol en komt altijd van pas. Het keukenpapier van 123toilet is een 2laags poetspapier met een goed absortievermogen.

 

Wat is een keukenrol

Een keukenrol is een papieren rol voor in de keuken die wordt omgewikkeld om een kartonnen rol. Vaak wordt keukenpapier opgehangen in een houder waardoor het keuken papier makkelijk af te scheuren is.

Keukenrollen koop je bij 123toilet

Als groothandel schoonmaakartikelen verkopen wij ook keukenrollen. Wij hebben keukenrollen van het merk Tork en ons eigen huismerk 123Toilet. Onze keukenrollen zijn zacht en sterk. Het tissuepapier is 2-laags en werkt absorberend vanwege de extra vochtvangers in het keukenpapier. Elke keukenrol bestaat uit 50 vellen en is verpakt per 2 rollen.

Huismerk 123toilet keukenpapier

Bij 123toilet hebben wij ons eigen huismerk keukenrollen en keukenpapier. Ons huismerk is van zeer hoge kwaliteit en tegen een gunstige prijs. Ook ons huismerk is verkrijgbaar in 2-laags papier.

Het gebruik van keukenrollen

Onze keukenrollen zijn geschikt voor licht vuil werk zoals bijvoorbeeld werkzaamheden in de keuken of om handen te wassen. Keukenpapier wordt gebruikt om vloeistoffen of viezigheid af te nemen of om oppervlakken schoon te maken. Keukenpapier wordt soms ook gebruikt om snel de wc snel schoon te maken. Keukenrollen zijn voor éénmalig gebruik.

Keukenrollen en mondkapjes

In dit tijdperk zijn keukenrollen ook uitermate geschikt voor in mondkapjes. Het keuken papier van de rol kan namelijk makkelijk opgevouwen als filter dienen

Waar let u op bij keukenrollen kopen?

U wilt keukenrollen kopen maar weet niet welke. Laat ons u helpen met deze keukenrollentips. Op de volgende zaken kunt u het beste letten wanneer u keuken papier koopt. Als u er niet uitkomt dan kunt u ons altijd even bellen of mailen.

 • 1-laags of 2-laags keukenpapier.
 • Het absorptievermogen van het papier.
 • Soort verpakking.
 • Het absorptievermogen, bijv. in een baal van 16 pakken met 2 rollen.
 • Aantal vellen per rol.
 • De stevigheid van de rol.
 • Kleur van het papier.
 • Het soort vuil dat je gaat afnemen.

Onze klanten kopen ook keukenrollen of keukenpapier

Onze klanten kopen ook keukenrollen. Sterker nog, ze hebben continu keukenrollen nodig. Bij keukenpapier is het net zoiets als bij WC-papier: er is continue behoefte aan. Daarom zijn onze klanten vertegenwoordigt in verschillende branches zoals de horeca, kantoren, gezondheid en industrie. Doorgaans worden onze keukenrollen in bulk aangeschaft door het facility management. Wij weten natuurlijk niet of u vandaag al keukenrollen moet kopen. Maar we kunnen u zeggen dat het een goede keuze zou zijn om dit wél te doen. Dat komt omdat wij de goedkoopste en de beste zijn. Wij hebben o.a. het 123toilet huismerk dat zeer laag aan de prijs is.

Meer weten over keukenpapier?

Welk papier is geschikt voor uw persoonlijke bedrijfssituatie? Als u dit niet weet dan onze schoonmaakspecialisten u graag op weg. Want één ding weten wij zeker: u weet dat u ons keukenpapier het beste gaat vinden. Wij helpen u graag op weg om de beste keukenrollen te kopen.

Geïnteresseerd in ander papier?

Hieronder vindt u nog andere soorten papier die wij verkopen: