LET OP! Door de extreme drukte wordt uw order mogelijk iets later geleverd. Er is momenteel regelmatige aanvoer maar soms met enige vertraging (maximaal paar dagen). Tijdelijk geen pallet-kortingen op toiletpapier. Wij trachten de meldingen mbt voorraad zo actueel mogelijk te houden. Dank voor uw begrip. Vragen liefst per e-mail service@123toilet.nl
 • icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Hoe zit het met het aantal vellen, lagen en papiersoort?123toilet.nl, de online nummer 1 groothandel in schoonmaakartikelen.

Toiletpapier kan verschillen in het aantallen lagen, papiersoort en lengte. 123toilet heeft 1,2 en 3 laags papier.

 • 1 laags wordt vaak gezien als budget toiletpapier. Dit wordt veelal gebruikt op evenementen of wanneer er minder rekening wordt gehouden met het comfort van de gebruiker.
 • 2 laags is het meest verkochte papier. Dit papier is sterk genoeg zodat het papier niet snel scheurt en het heeft een goede comfort.
 • 3 laags toiletpapier is het luxe toiletpapier. Erg sterk en zacht! Het aantal vellen geeft de lengte van het papier op de rol aan, oftewel hoe meer vellen des te langer de rol.

Soms wordt het aantal meters vermeld in plaats van het aantal vellen. Het papiersoort is ook erg belangrijk. Naturel papier kent u voornamelijk als “schuurpapier” . Het is grijs en voelt stug aan.

Tissue papier is wit papier voelt erg comfortabel. Cellulose is nog zachter dan tissue papier en heeft hierdoor het hoogste comfort.

123toilet.nl heeft ook ECO papier, Dit is toiletpapier dat op ecologische wijze is geproduceerd. Dit papier kunt u herkennen aan het icoontje op de site.

Alle soorten en maten papier kunt u vinden op 123toilet.nl