• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Pedaalemmers kopen

Pedaalemmers online kopen? Wij hebben de beste pedaalemmers in ons assortiment. Bij het kopen van een pedaalemmer let u op de inhoud en kiest u de juiste pedaalemmer voor uw zakelijke doel. Vanzelfsprekend moet u ook aan het uiterlijk denken. Wij verkopen chique tot robuuste pedaalemmers zodat uw zaak er goed uitziet. Bestel uw pedaalemmers bij 123toilet.
 
 

Pedaalemmers en de juiste liters

Welke pedaalemmer wilt u hebben of hebt u nodig? Bij het kopen van de juiste pedaalemmer is het aantal liters belangrijk. Hieronder vindt u een overzicht van de maten pedaalemmers.
 • Kleine pedaalemmer – tot ongeveer 5 liter. Geschikt voor op kantoor of voor in het toilet op kantoor.
 • 20 liter – voor in de toilet op kantoor of in kleine horecakeukens.
 • 30 of 40 liter – pedaalmeers geschikt voor grotere horecakeukens.
 • 50 of 60 liter – pedaalmeers geschikt voor grotere horecakeukens.
 • 70 liter of meer – pedaalmeers geschikt voor grotere horecakeukens.
Bij het kiezen van de juiste pedaalemmer is het dus belangrijk om te kijken voor welke ruimte en toepassing u het gaat gebruiken.
 

Tips bij het aanschaffen van de pedaalemmer

Er zijn verschillende soorten pedaalemmers die u kunt gebruiken in de zakelijke sfeer. Hieronder vindt u een aantal tips voor het aanschaffen van een pedaalemmer voor zakelijk gebruik.
 

Welke zakelijke ruimte?

Bij de aanschaf van een pedaalemmer wilt u vooraf precies weten in welke ruimte hij gebruikt gaat worden. Voor gebruik van een pedaalemmer in de keuken is het prettig om een grote pedaalemmer te hebben van meer dan 30 liter. Bij gebruik in een toilet op kantoor kunt u gebruik maken van een kleinere pedaalemmer.
 

Systemen van de pedaalemmer

Naast de grote van de pedaalemmer is het belangrijk om te denken aan de systemen. Kiest u voor een standaard pedaalemmer of wilt u iets speciaals?
 

Scheiden van afval?

Wilt u afval scheiden? Dan is de duo afvalbak iets voor u. Een duo afvalbak wil zeggen dat er twee afvalpakken in de pedaalemmer zitten.

Kleuren, vormen en maten van de pedaalemmers

U hebt bij 123toilet een ruime keuze uit kleuren, vormen en maten pedaalemmers. Wij verkopen de topmerken. De laatste tijd is RVS erg populair. De reden is dat RVS een chique uitstraling heeft.
 

Pedaalemmers bestellen bij 123toilet

Wij verkopen als groothandel de beste pedaalemmers. Bestel onze schoonmaakartikelen online en u zult het zien. Wij leveren de producten binnen 48 uur.
Toon meer