• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Professionele stofzuigers kopen

Professionele stofzuigers en waterstofzuigers koopt u bij 123toilet, de groothandel in schoonmaakartikelen. Zuig vuil op zonder enige moeite. Doe dit met een stofzuiger waar u altijd op kunt vertrouwen. Gewoon omdat het zo’n ontzettend goede machine is. Bestel uw professionele stofzuigers voor facilitaire doeleinden bij 123toilet. Op deze pagina vindt u diverse stofzuigers.

Numatic stofzuigers koopt u bij 123toilet 

Numatic International BV is een dochter van Numatic International Ltd. Numatic is de fabrikant van professionele schoonmaakmachines en- materialen. Numatic is vooral bekend geworden door de wereldberoemde Henry stofzuigers.
 
De Numatic stofzuiger is de favoriet van iedere professionele schoonmaker. Numatic gaat al tientallen jaren mee. Technisch is er veel veranderd de afgelopen jaren. Het EcoDesign label van deze professionele stofzuigers is belangrijk geweest bij de ontwikkeling. De Numatic stofzuiger onderscheidt zich op het gebied van het unieke snoeroprolsysteem, het wattage, de levensduur en duurzaamheid.

Reinigen met professionele stofzuigers 

Het reinigen van een kantoor, klaslokaal, hotelkamer of winkel is door de grote capaciteit van de stofzak snel en eenvoudig. De professionele Numatic stofzuiger is uitermate geschikt voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden in de zakelijke en facilitaire branche.

Het keizen van de juiste professionele stofzuiger

Bij het kiezen van de perfecte professionele stofzuiger voor uw behoeften is het essentieel om de verschillende stofzuigers te kennen die beschikbaar zijn op de markt. Van industriële stofzuigers die speciaal zijn ontworpen voor zware taken in grote ruimtes, tot draadloze stofzuigers die flexibiliteit en gemak bieden voor dagelijkse schoonmaaktaken. Er zijn ook stofzuigers met HEPA-filters, ideaal voor omgevingen waar luchtkwaliteit van het grootste belang is, zoals ziekenhuizen of allergievriendelijke huizen. En laten we de waterstofzuigers niet vergeten, perfect voor het aanpakken van gemorste vloeistoffen of natte gebieden. Bij 123toilet begrijpen we de unieke behoeften van elk scenario en bieden we een breed scala aan stofzuigers om aan elke vraag te voldoen.

Hoe kiest u de juiste professionele stofzuiger?

De juiste keuze voor een professionele stofzuiger hangt af van een aantal factoren. Let goed op het volgende bij de aankoop van een stofzuiger:
 
·      Het motorvermogen
·      Zuigkracht
·      De professionaliteit van de stofzuiger
·      Het uiterlijk van de stofzuiger
·      De actieradius (bereik lengte van de zuigslang en snoerlengte),
·      Wat voor soort vloer moet er gezogen worden
·      Telescopische buis of vaste buis
·      Stofzak of reservoir
·      Gebruiksgemak zodat meer mensen ermee kunnen werken
·      Zakinhoud als u lang wilt doorwerken
·      Eenvoudig of complex te bedienen

 


Professionele stofzuigers technische specificaties

Bij het selecteren van een professionele stofzuiger zijn de technische specificaties van cruciaal belang om te garanderen dat het apparaat voldoet aan uw schoonmaakvereisten. Het wattage geeft aan hoe krachtig de stofzuiger is, terwijl de capaciteit van de stofzak of het reservoir aangeeft hoeveel vuil het kan opvangen voordat het geleegd moet worden. Filters, zoals HEPA-filters, zijn essentieel voor het vasthouden van fijne stofdeeltjes en allergenen, wat vooral belangrijk is in gevoelige omgevingen. Andere specificaties van de stofzuiger zoals snoerlengte, zuigkracht en het type borstel kunnen ook invloed hebben op de efficiëntie van uw schoonmaakroutine.
 

Onderhoud en zorg professionele stofzuigers

Elke professionele stofzuiger vereist regelmatig onderhoud en zorg om zijn optimale prestaties en levensduur te garanderen. Het regelmatig vervangen van stofzakken of het legen van reservoirs zorgt ervoor dat de zuigkracht van de stofzuigers behouden blijft. Filters van stofzuigers moeten periodiek worden gecontroleerd en indien nodig worden vervangen. Vooral HEPA-filters die fijne deeltjes en allergenen vasthouden. Het snoer, de wielen en de borstels van de stofzuiger moeten ook worden geïnspecteerd op slijtage. Wij begrijpen we het belang van het behoud van uw stofzuiger zodat uw investering bewaard blijft. Daarom bieden we alleen maar hoogwaardige professionele stofzuigers. Daarnaast bieden we ook deskundig advies over hoe u voor uw stofzuiger kunt zorgen zodat het jarenlang betrouwbaar blijft functioneren.
 

Stofzuiger voor schoonmaakbedrijf

Onze professionele stofzuigers zijn ook geschikt voor schoonmaakbedrijven. Voor een schoonmaakbedrijf is een normale stofzuiger vaak niet genoeg. U weet vooraf meestal niet wat voor vuil u aantreft. Het is dus belangrijk om op het ergste voorbereid te zijn. Als u op het ergste bent voorbereid dan kunt u ook het snelste te werk te gaan.


Professionele stofzuiger kopen bij 123toilet?

Stofzuigers koopt u bij 123toilet. Als groothandel in schoonmaakartikelen weten wij veel van stofzuigers. Een professionele stofzuiger is niet zomaar een product. Het is een investering waarover u wilt nadenken. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies.

Nadat u een professionele stofzuiger online hebt besteld leveren wij hem binnen 48 uur bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een inlog zodat stofzuigers kopen nog makkelijker wordt.
 
Toon meer