• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Professionele stofzuigers kopen

Professionele stofzuigers en waterstofzuigers koopt u bij 123toilet, de groothandel in schoonmaakartikelen. Zuig vuil op zonder enige moeite. Doe dit met een stofzuiger waar u altijd op kunt vertrouwen> Gewoon omdat het zo’n ontzettend goede machine is. Bestel uw professionele stofzuigers voor facilitaire doeleinden bij 123toilet. Op deze pagina vindt u diverse stofzuigers.
 
 

Numatic stofzuigers koopt u bij 123toilet

 
Numatic International BV is een dochter van Numatic International Ltd. Numatic is de fabrikant van professionele schoonmaakmachines en- materialen. Numatic is vooral bekend geworden door de wereldberoemde Henry stofzuigers.
 
De Numatic stofzuiger is de favoriet van iedere professionele schoonmaker. Numatic gaat al tientallen jaren mee. Technisch is er veel veranderd de afgelopen jaren. Het EcoDesign label van deze stofzuigers is belangrijk geweest bij de ontwikkeling. De Numatic stofzuiger onderscheidt zich op het gebied van het unieke snoeroprolsysteem, het wattage, de levensduur en duurzaamheid.
 
Het reinigen van een kantoor, klaslokaal, hotelkamer of winkel is door de grote capaciteit van de stofzak snel en eenvoudig. De Numatic stofzuiger is dus uitermate geschikt voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden in de zakelijke en facilitaire branche.
 

Hoe kiest u de juiste stofzuiger?

De juiste keuze voor een stofzuiger hangt af van een aantal factoren. Let goed op het volgende bij de aankoop van een stofzuiger:
 
·      Het motorvermogen
·      Zuigkracht
·      Het uiterlijk van de stofzuiger
·      De actieradius (bereik lengte van de zuigslang en snoerlengte),
·      Wat voor soort vloer moet er gezogen worden
·      Telescopische buis of vaste buis
·      Stofzak of reservoir
·      Gebruiksgemak zodat meer mensen ermee kunnen werken
·      Zakinhoud als u lang wilt doorwerken
·      Eenvoudig of complex te bedienen
 
 

Stofzuiger voor schoonmaakbedrijf

Onze stofzuigers zijn ook geschikt voor schoonmaakbedrijven. Voor een schoonmaakbedrijf is een normale stofzuiger vaak niet genoeg. U weet vooraf meestal niet wat voor vuil u aantreft. Het is dus belangrijk om op het ergste voorbereid te zijn. Als u op het ergste bent voorbereid dan kunt u ook het snelste te werk te gaan.
 

Stofzuiger kopen bij 123toilet?

Stofzuigers koopt u bij 123toilet. Als groothandel in schoonmaakartikelen weten wij veel van stofzuigers. Een stofzuiger is niet zomaar een product. Het is een investering waarover u wilt nadenken. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies.
 
Nadat u een stofzuiger online hebt besteld leveren wij hem binnen 48 uur bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een inlog zodat stofzuigers kopen nog makkelijker wordt.
 
Toon meer