• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Ragebol kopen

De ragebol koopt u bij 123toilet. Een ragebol wordt ook wel een raagbol genoemd. Het is een schoonmaakartikel om spinrag, spinnenwebben of stofnesten te verwijderen. Het is een soort bezem met een hele lange steel. De haren van een ragebol staan in een kwart bolvorm op een houten blokje. Op deze manier kan men beter de hoeken van ruimtes vrijwaren en ze grondig bezemen.
 
 

Materiaal van ragebollen

De vezel van de ragebol is gemaakt kokosvezel of dierenhaar. De kokosvezel is de hardere vezel en het dierenhaar is de zachtere vezel. Tegenwoordig zijn er ook ragebollen met vezels van kunststof en ragebollen met uitschuifbare telescoopsteel.
 
Synthetische of kunststof ragebollen zijn makkelijker schoon te maken dan de ragebol van dierenhaar. De kunststof ragebol kun je dus ook buiten gebruiken. Meestal wordt voor dierenhaar paardenhaar gebruikt. Deze ragebollen zijn vaak van hoogstaande kwaliteit.
 

Schoonmaken met de Ragebol en telescoopsteel

Schoonmaken wordt een stuk makkelijker met onze ragebollen. U kunt bij elke hoek in een vertrek. Alles wordt weer netjes. Vooral de ragebol met de telescoopsteel is erg handig. De telescoopsteel is namelijk uit te schuiven waardoor hij langer wordt en u nog beter de spinnenwebben en stofresten kunt verwijderen. Wilt u de ragebol op een andere telescoopsteel zetten dan hebt u steeds een koppelstukje nodig.  Met de telescoopstelen van 123toilet is schoonmaken op hoogte lekker makkelijk. U schuift de steel uit en u maakt ook hoge ruimtes makkelijk schoon.
 

Bolvormige ragebol

Een bolvormige ragebol is een ragebol waarbij de haren in de vorm van een ronding staan. Dit betekent dat u met elke kant van de ragebol goed kunt schoonmaken. U neemt in de hoek van een ruimte alle kanten mee met een bolvormige ragebol. Dat betekent dat meteen het plafond en de muren schoon zijn.
 

Eigenschappen Ragebollen van 123toilet:

 • Wij verkopen gebogen ragebollen
 • Telescoopstelen zijn mogelijk
 • Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken
 • Borstel van verschillende soorten haren.
 

Ragebollen bestellen bij 123toilet

Professionele ragebollen met lange stelen, schoonmaakborstels, afwasborstels en allerlei andere soorten borstels voor professioneel gebruik koopt u bij 123toilet. 123toilet is dé groothandel in schoonmaakartikelen in Nederland. U bestelt de ragebollen bij ons online. Wij versturen de producten na betaling naar u toe. Binnen 48 uur kunt u de ragebol bij u op de deurmat verwachten. Na de eerste ragebol bestelling ontvangt u van ons een inlog zodat de bestelling voortaan nog makkelijker gaat.
Toon meer