• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Schoonmaakborstels kopen


Professionele schoonmaakborstels met lange stelen, afwasborstels en allerlei andere soorten borstels voor professioneel gebruik koopt u bij 123toilet. 123toilet is dé groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland. Bij ons koopt u de beste schoonmaakborstels.

Geschiktheid van schoonmaakborstels

Schoonmaakborstels worden gebruikt voor het bij elkaar vegen van vuil en stof. Vroeger werden daar bezems voor gebruikt. Bezems bestonden vroeger uit elkaar gebonden takken van struiken en bomen. Deze takken werden dan aan een steel vastgemaakt. Later werd de bezem van moderner materiaal gemaakt.

Doordat er gebruik werd gemaakt van andere soorten haar ging de bezem langer mee. Na de bezem deed de schoonmaakborstel zijn intrede. Met de nieuwere vezels is deze borstel meer geschikt voor schoonmaken dan de bezem. Ze zijn geschikt voor het reinigen van wasbakken, badkuipen en het aanrecht.

Borstels met een houten handvat

Bij 123toilet koopt u stevige schoonmaakborstels/schrobborstels met houten handvaten. De borstels zijn gemaakt van hout en natuurvezel. Ze zijn geschikt voor het reinigen van wasbakken, badkuipen en het aanrecht.

Schoonmaakborstels met een rubberen handvat

Schoonmaakborstel met een rubberen handvat zijn gemaakt van plastic. Bij 123toilet koopt u ook schoonmaakborstels met een rubberen handvat. Deze borstels werken goed en klanten zijn er over het algemeen erg tevreden over.

Soorten haren

Schoonmaakborstels hebben verschillende soorten haren. Hieronder sommen wij een aantal verschillende soorten haren voor u op.

Natuurvezel

Natuurvezel is uitermate geschikt om natte oppervlakten schoon te maken. Deze schoonmaakborstels worden ook wel schrobborstels genoemd. Deze borstels zijn geschikt voor de reiniging van WCs, wasbakken, badkuipen en keukens.

Kunstvezel

Kunstvezel is gemaakt van PVC. Schoonmaakborstels die zijn gemaakt van kunstvezel zijn uitermate geschikt voor moeilijk vuil. De schoonmaakborstels van deze PVC vezel worden voornamelijk gebruikt voor vuil in horeca en technische werkplaatsen.

Kokos

Zoals de naam al aangeeft wordt de kokosvezel gemaakt van de kokosnoot. Schoonmaakborstels die zijn gemaakt van kokosvezels moeten vooral binnen worden gebruikt. Deze vezels nemen extreem goed vocht op waardoor u ze het beste kunt gebruiken voor veegwerk in de winkel, kantoor of magazijn.

Schoonmaakborstel kopen?

Bij 123toilet verkopen wij online schoonmaakborstels. Hebt u interesse om een schoonmaakborstel te kopen? Bestel dan online en wij leveren binnen 48 uur de schoonmaakartikelen en borstels bij u af. Wij leveren schoonmaakmaterialen voor de zakelijke markt. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat u in de toekomst nog makkelijker schoonmaakborstels kunt bestellen.
Toon meer