• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Sponzen kopen

Sponzen in verschillende soorten en maten koopt u bij 123toilet.nl. Wij hebben diverse goedkope sponzen in ons assortiment. Elk bedrijf dat schoonmaakt heeft wel behoefte aan sponzen. Wij hebben een groot assortiment aan sponzen beschikbaar. Wij  zijn niet voor niks dé groothandel schoonmaakartikelen.
 
 

Bekijk onze sponzen

Bekijk ons ruime aanbod aan sponzen voor de schoonmaak. Wij bieden verschillende sponzen voor verschillende doelstellingen. Wij hebben de volgende sponzen in ons assortiment: spontex glazenwasspons, grote schuursponzen, kleine schuursponzen, schuurspons met handgreep en autosponzen. Wij hebben sponzen in de kleuren geel, groen en blauw.
 

Met handgreep?

Tegenwoordig zijn er ook sponzen met een handgreep. Dat is ontzettend handig. De spons met handgreep beschermt vingers en nagels. Deze spons met handgreep is bruikbaar voor meerdere doelstellingen: hij kan gebruikt worden als schuurspons maar ook omgekeerd voor het aanbrengen van diverse (onderhouds) oliën. De sponzen met handgreep zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Schoonmaaksponzen

Een schoonmaakspons hebt u in verschillende soorten zoals schuurspons, raamwas spons of autospons. Schuursponzen zijn er met – en zonder handgreep voor het verwijderen van hardnekkig vuil op kwetsbare oppervlakten. Ook is er de spons voor de speciale schoonmaak die krasvrij vuil van kwetsbare oppervlaktes verwijderd. Deze sponzen hebben dan een speciaal schuurvlies.
 

Spontex sponzen

Wij verkopen de spons van Spontex. Dit is een viscose glazenwasspons. Deze glazen wasspons is bij 123toilt te koop per 10 stuks afbreekbare sponzen van cellulose.
 
Deze spons heeft een zeer goede vochtopname en is erg geschikt voor gebruik in de horeca, autowassen, de bouw en kantoren.
 
De kenmerken van de Spontex sponzen zijn:
 
§Goed absorberend – hoge vochtopnamecapaciteit en vasthoudcapaciteit van vloeistoffen zoals water, benzine en verdunde zuren
§Tot hoogstens 95 °C in de machine te wassen
§Ideale toepassingen bijv. als autospons, tafelspons, om tegels te voegen of voor de reiniging van alle oppervlakken
§Spons zwelt bij contact met vloeistof op.
 

Sponzen kopen?

Een spons is belangrijk bij het schoonmaken. Daarom vindt u bij 123toilet verschillende soorten, kleuren en maten. Ook verkopen wij schuursponzen. Deze sponzen zijn geschikt voor het reinigen van alle oppervlakken. Zij beschermt vingers en nagels dankzij een praktische handgreep. Koop uw sponzen online bij 123toilet.
 

Online bestellen bij 123toilet

U bestelt uw sponzen online bij 123toilet. Wij leveren onze schoonmaakartikelen en sponzen altijd binnen 48 uur. Na bestelling ontvangt u van ons een inlog en gaat het bestelproces nog makkelijker. Bestel uw sponzen bij 123toilet.
Toon meer