• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Stofzuigeronderdelen kopen

Wij verkopen naast stofzuigers ook stofzuigeronderdelen, hulpstukken en accessoires. Deze producten koopt u in onze webshop. 123toilet is groothandel in schoonmaakartikelen. Vanzelfsprekend verkopen wij dan ook stofzuigeronderdelen die belangrijk zijn om uw stofzuigers gaande te houden. Wij verkopen deze onderdelen voor de zakelijke markt. Wij hebben een ruim assortiment aan deze producten voor u beschikbaar.
 
 

Onderdelen voor uw stofzuigers

Voor stofzuigeronderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen hulpstukken voor uw stofzuiger maar ook specifieke stofzuigeraccessoires. Deze accessoires zijn stofzuigerzakken, onderdelen en nog veel meer. Bekijk alles op deze pagina en koop onze producten.
 

Ruim assortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan onderdelen voor uw stofzuiger. Vanzelfsprekend gaat het dan om de merken die wij verkopen en niet om andere merken. Ook hebben wij universele stofzuigeronderdelen dus daar kunt u ook een kijkje nemen op deze website. Heeft uw stofzuiger een kapot stofzuigerwiel, versleten koolborstels, gebroken stofzakhouder of een te korte snoer? Kijk op onze pagina of u deze stofzuigeronderdelen kunt vinden.
 

Onderdelen voor schoonmaakbedrijf

Onze stofzuigeronderdelen zijn natuurlijk ook geschikt voor schoonmaakbedrijven. Voor een schoonmaakbedrijf is een normale stofzuiger vaak niet genoeg. U hebt dan een speciale stofzuiger nodig met goede onderdelen. U weet vooraf meestal niet wat voor vuil u aantreft. Het is belangrijk om op het ergste voorbereid te zijn. Indien u op het ergste bent voorbereid dan kunt u ook het beste werken.
Een stofzuigeronderdeel is niet zomaar een product. Het is een onderdeel van een stofzuiger. U schaft deze producten meestal pas na de aankoop van de stofzuiger aan. Meestal hebt u daar wat advies voor nodig. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies.
 

Stofzuigeronderdelen bij 123toilet

Bij 123toilet koopt u de beste stofzuigeronderdelen. Deze onderdelen zijn geschikt bij de stofzuigers die u bij ons koopt. Wij zijn een groothandel in schoonmaakartikelen en vanzelfsprekend verkopen wij ook onderdelen bij onze stofzuigers. U koopt de stofzuigeronderdelen online en wij leveren de producten binnen 48 uur bij u af. Na de eerste bestelling krijgt u van ons een login zodat het bestellen van stofzuigeronderdelen de volgende keer nog makkelijker wordt. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat u uw schoonmaakproducten zo snel mogelijk ontvangt.
Toon meer