• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Stofzuigerbuis kopen

 
Bij 123toilet koopt u stofzuigerbuizen voor uw stofzuiger. Wij leveren aan de zakelijke markt in Nederland en leveren kwalitatief goede stofzuigers voor de schoonmaakbranche en facilitair. Bij onze stofzuigers horen ook stofzuigerbuizen als vaste onderdelen. Wij zijn een online groothandel in schoonmaakartikelen. Een stofzuigerbuis is vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van ons assortiment aan schoonmaakartikelen. U vindt bij ons makkelijk de buis die past bij uw stofzuiger.
 
 

Waarom stofzuigerbuizen?

 
Jammer genoeg gebeurt het regelmatig: u staat te zuigen en de stofzuigerbuis gaat om de één of andere reden kapot. Als dat gebeurt dan moet u de buis vervangen. Reparatie weegt meestal niet op tegen de kosten die u maakt dus het kopen van een stofzuigerbuis is de beste oplossing.
 
U bestelt bij ons makkelijk de juiste stofzuigerbuis voor het merk stofzuigers dat u heeft. Houd u a.u.b. rekening met het merk en het model stofzuiger? Het merk en het model moet passen bij de stofzuigerbuis die wij in ons assortiment hebben. Zodra u een keuze hebt gemaakt kunt u online bestellen. Wij hebben een ruime keuze aan buizen in ons assortiment.
 
 

Merken stofzuigerbuizen

 
De merken stofzuigerbuizen die wij verkopen zijn Numatic, Karcher en Nillfisk. De buizen die wij los verkopen zijn alleen compatibel met deze merken. Als u dus een ander merk stofzuiger heeft dan past onze buis niet. Hebt u wel het juiste merk maar twijfelt u over het model? Neem dan even contact op met onze klantenservice.
 

Reparatie stofzuigerbuizen

 
Wij raden het niet aan om stofzuigerbuizen te repareren. Dat is onbegonnen werk en u moet wel heel handig zijn om dat te kunnen. Verder zijn de kosten van een buis lager dan de tijd die u steekt in de reparatie van de stofzuigerbuis.
 

Eigenschappen van stofzuigerbuizen

 
Eigenschappen van stofzuigerbuizen vind u hieronder|:
 
·      Originele merken en modellen
·      Installatie is vrij simpel

Stofzuigerbuizen van 123toilet

 
Zoals al gezegd: wij hebben in ons assortiment stofzuigerbuizen van de merken en modellen Numatic, Karcher en Nillfisk. Dit is voor de zakelijke schoonmaak de kwalitatief beste buis. U bestelt de stofzuigerbuis bij ons en wij leveren binnen 48 uur bij u af. Naast stofzuigerbuizen leveren wij ook schoonmaakartikelen voor de zakelijke markt. U bestelt de producten online en wij leveren het bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat het bestellen van buizen de volgende keer nog makkelijker gaat.
 
Toon meer