• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Stofzuigerslang kopen

 
Bij 123toilet koopt u een stofzuigerslang voor uw stofzuiger. Wij leveren aan de zakelijke markt en leveren de beste stofzuigers voor de schoonmaak en facilitaire diensten. Bij deze stofzuigers horen ook stofzuigerslangen als vast onderdeel. Wij zijn dé groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland. Een stofzuigerslang is een belangrijk onderdeel van ons assortiment. U vindt bij ons makkelijk de slang die past bij uw stofzuiger.
 
 

Waarom stofzuigerslangen?

 
Het gebeurt jammer genoeg maar al te vaak: u trekt een keer te hard aan de stofzuigerslang van de stofzuiger en hij moet meteen vervangen worden. Reparatie van de slang is vaak niet economisch dus een nieuwe kopen is het beste.
 
Het is makkelijk om te doen. U bestelt een nieuwe slang die past op het model stofzuiger dat u bij ons hebt gekocht, of die past bij een merk dat wij verkopen. Onze stofzuigerslangen zijn goedkoop en makkelijk online te bestellen. Wij hebben zowel kale slangen op een rol, als aanklikbare modellen met een handgreep of wartel. U hebt een ruime keuze aan stofzuigerslangen voor de beste merken.
 

Merken stofzuigerslangen

 
De merken stofzuigerslangen die wij verkopen zijn Numatic, Karcher en Nillfisk. De slangen die wij los verkopen zijn alleen compatibel met deze merken. Als u dus een ander merk stofzuiger heeft dan werkt onze slang niet.
 

Reparatie stofzuigerslangen

 
Wij raden het niet aan om stofzuigerslangen te repareren. Alleen als de schade erg klein is en u kunt makkelijk de reparatie uitvoeren dan kunt u het doen. Maar verder zijn de kosten van een slang goedkoper dan de tijd die u steekt in de reparatie van de stofzuigerslang.
 

Kenmerken van stofzuigerslangen

 
Kenmerken van stofzuigerslangen zijn de volgende:
 
·      Geverifieerde originele producten
·      Lengte: afhankelijk van het product. Kijk a.u.b. bij het product.
·      Diameter buis kant: afhankelijk van het product. Kijk a.u.b. bij het product.
·      Makkelijk te installeren
 

Stofzuigerslangen van 123toilet

 
Zoals al aangegeven: wij verkopen stofzuigerslangen van de merken Numatic, Karcher en Nillfisk. Dit zijn voor de zakelijke schoonmaak de beste slangen. U bestelt de stofzuigerslang bij ons en wij leveren binnen 48 uur. Naast stofzuigerslangen leveren wij ook schoonmaakartikelen voor de zakelijke markt. U bestelt de producten online en wij leveren het bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat het bestellen van slangen de volgende keer nog makkelijker gaat.
Toon meer