• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Zuigmond kopen

Een zuigmond voor uw stofzuigers kopen doet u bij 123toilet. Wij zijn groothandel in schoonmaakartikelen en verkopen dus ook zuigmonden voor stofzuigers. De zuigmond van de stofzuiger is een belangrijk onderdeel. Er kan van alles misgaan met de originele zuigmond dus vaak moet u er één extra aanschaffen.
 
 

Kenmerken van zuigmonden

De zuigmond van een stofzuiger moet van goede kwaliteit zijn. Het is namelijk het onderdeel dat als eerste in aanraking komt met het vuil. De zuigmond van onze stofzuigers voldoen aan de volgende kenmerken:
 • Geschikt voor parket, vloerbedekking, tegel, laminaat, hout, zeil, beton en steen
 • Buisaansluiting is in de meeste gevallen universeel
 • Zuigmonden zijn voorzien van borstelstrips
 • Voor bijna elk merk stofzuiger te gebruiken
 • Sommige zuigmonden kunnen merkloos zijn

Zuigmonden zijn belangrijk voor de schoonmaak

 
Een kwalitatief goede zuigmond is belangrijk als je goed wilt stofzuigen. Een kwalitatieve mond aan de stofzuiger zorgt ervoor dat je al het vuil snel kunt opzuigen. Bij een verkeerde zuigmond loop je het risico dat je niet al het vuil opzuigt en dat is vervelend.
 

Stofzuigeraccessoires bij 123toilet

De stofzuiger heeft veel accessoires die je op een later moment kunt kopen. Bij 123toilet koopt u deze accessoires zoals bijvoorbeeld de zuigmond. U vindt bij ons een groot assortiment aan verschillende originele en goedkope stofzuigeraccessoires en zuigmonden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor stofzuigerfilters en ook de lekker ruikende luchtverfrissers voor de stofzuiger. Of red uw apparaat met een nieuwe stofzuigerslang of stofzuigerbuis. U merkt het. Ook op dit gebied zijn wij van alle markten thuis.

 

Stofzuiger voor schoonmaakbedrijf

Onze stofzuigers zijn ook geschikt voor schoonmaakbedrijven. Voor een schoonmaakbedrijf is een normale stofzuiger vaak niet genoeg. U weet vooraf meestal niet wat voor vuil u aantreft. Het is dus belangrijk om op het ergste voorbereid te zijn. Als u op het ergste bent voorbereid dan kunt u ook het snelste te werk te gaan. Daarvoor is een zuigmond dus zo ontzettend belangrijk.
 
 

Zuigmonden kopen bij 123toilet?

Wij zijn een groothandel in schoonmaakartikelen en dus ook in zuigmonden. Zuigmonden zijn belangrijk en wij leveren ze. Als u ze online bestelt dan leveren wij de zuigmond binnen 48 uur bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat u voortaan makkelijk uw stofzuigeraccessoires en andere schoonmaakartikelen kunt bestellen. Wij leveren als groothandel alleen de zakelijke markt. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies.
 
Toon meer