• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Stofzuigerzakken kopen

Om uw stofzuiger goed te laten functioneren hebt u stofzuigerzakken nodig. Stofzuigerzakken zijn een onmisbare schakel bij schoonmaakwerk. Bij 123toilet koopt u stofzuigerzakken. De merken stofzuigerzakken die wij verkopen zijn Numatic, Karcher en Nillfisk. De zakken die wij verkopen zijn compatibel met deze merken.
 

De juiste stofzuigerzak voor het juiste merk

123toilet heeft stofzuigerzakken voor de merken Numatic, Karcher en Nillfisk.. Let op dat je het juiste merk stofzuigerzak bij je stofzuiger koopt. Onze stofzuigerzakken zijn erop gemaakt dat ze passen op de betreffende merken stofzuigers en niet op andere merken. Hou daar a.u.b. rekening mee.
 

Hoe vaak moet je een stofzuigerzak vervangen?

Wanneer u een stofzuigerzak moet vervangen hangt af van hoe vaak u hem gebruikt. Er worden op het internet wel tijden gegeven wanneer u een zak moet vervangen maar alles staat of valt met gebruik. Veel gebruik betekent de stofzuigerzak vaak vervangen. Wacht niet totdat de stofzuiger langzaam gaat zuigen en de zuigkracht eruit is, maar kom eerder in actie.
 
De reden waarom u een stofzuigerzak het beste zo snel mogelijk kunt vervangen ligt aan het feit dat er vaak etensresten worden opgezogen. Deze etensresten verspreiden een rotte en muffe geur. Dat is niet prettig als u een zaak hebt en klanten ontvangt.
 
Bestel uw stofzuigerzakken op tijd om problemen te voorkomen. Een grote voorraad van deze zakken is gewenst. Zo hebt u altijd een vervangende stofzuigerzak beschikbaar.
 

Hoe vind ik de juiste stofzuigerzak?

Voor onze merken stofzuigers zijn er verschillende stofzuigerzakken beschikbaar. Kijk goed of het merk stofzuigerzak past bij het typenummer van uw stofzuiger anders loopt u het risico dat de zak niet past en u niet kunt zuigen.

 

Andere producten voor de stofzuiger bestellen?

Naast stofzuigerzakken verkopen wij luxe merken stofzuigers, stofzuigerslangen, stofzuigerbuizen en andere stofzuigeronderdelen. Wij zijn niet voor niks dé groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland. Ook bij deze producten is het belangrijk om het juiste merk te laten passen bij het juiste typenummer stofzuiger.
 
 

Stofzuigerzakken bestellen bij 123toilet

Stofzuigerzakken bestelt u bij 123toilet. Als groothandel in schoonmaakartikelen koopt u ook stofzuigerzakken in grote hoeveelheden. U bestelt uw stofzuigerzakken online op onze website. Na bestelling ontvangt u de zakken binnen 48 uur op de zaak. Na de eerste bestelling krijgt u van ons een login zodat u in de toekomst nog makkelijker en sneller kunt bestellen.
Toon meer