• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Toiletborstels kopen

Een toiletborstel wordt ook wel wc-borstel of pleeborstel genoemd. Een toiletborstel is een borstel die wordt gebruikt om de binnenkant van een toiletpot te reinigen. Dit reinigen vindt meestal plaats na ontlasting. Een toiletborstel heeft een borstel aan het uiteinde die hard is. Daardoor kan de binnenkant van de WC goed schoongemaakt worden.
 
 

Waarvoor gebruik je een toiletborstel?

Met toiletborstels van 123toilet maakt u snel en hygiënisch uw toilet schoon. Een toiletborstel is speciaal gemaakt om de WC aan de binnenkant schoon te maken. Met de toiletborstel kun je ook de onderzijde van de rand van de toiletpot schoonmaken. Toiletborstels worden ook gebruikt voor het reinigen van ontlasting die in de pot achtergebleven is.
 

Waar op letten bij het kopen van een toiletborstel?

 
Bij het kopen van een toiletborstel moet u rekening houden met een aantal factoren. Deze vind u hieronder:
 1. De lengte van de steel. De steel van de toiletborstel moet lang genoeg zijn om goed bij elk plekje in de WC bak te kunnen.
 2. De borstel moet een goede en makkelijke grip in de hand hebben zodat het schoonmaken van de pot makkelijk gaat.
 3. Is de borstel die aan de steel zit hard genoeg om mee schoon te maken? Is de toiletborstel flexibel genoeg om te voorkomen dat er viezigheid op u spettert?
 4. Zijn de borstelharen lang genoeg om onder randjes van de WC pot te komen?
 5. Hebt u een toiletborstel met een bakje dat u makkelijk schoon kunt maken?
 6. In sommige bakjes kan de wc borstel goed drogen. Een droge WC borstel is hygiënischer dan een natte borstel. Dit is dus erg belngrijk.
 7. De toiletborstelhouder mag niet teveel ruimte in het toilet in beslag nemen.
 

Soorten toiletborstels

Toiletborstels zijn bij 123toilet in verschillende kleuren en ontwerpen verkrijgbaar. We hebben RVS toiletborstels maar we hebben ook plastic toiletborstels. De designs variëren van simpele tot echt mooie designs. Het hangt van uw persoonlijke smaak af welke borstel u wilt en wat u wilt uitstralen in uw zaak.
 
 

Toiletborstel online kopen?

Uw toiletborstels voor in de zaak koopt u bij 123toilet. 123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen van Nederland. Als groothandel hebben wij ook toiletborstels in ons assortiment. Wij verzenden dagelijks grote hoeveelheden toiletborstels naar onze klanten. U bestelt de borstels online en wij verzenden de artikelen binnen 48 uur naar u toe. Na bestelling krijgt u van ons een vaste account zodat het bestelproces in de toekomst nog makkelijker gaat.
 
Toon meer