• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Toiletrolhouders kopen

De toiletrolhouder is een onmisbaar item in een toilet. Als uw zakenrelaties of klanten naar het toilet gaan dan wilt u daar een toiletrolhouder hebben staan. Toiletpapier zonder houder ziet er slordig en onprofessioneel uit. Een toiletrol die zomaar ergens in het toilet staat is onhygiënisch. U hangt de rol toiletpapier aan de toiletrolhouder. Deze toiletrolhouders hangt u op een makkelijke plek in het toilet. Een plek die bereikbaar is met uw handen.
 
 

Montage toiletrolhouder

Een toiletrolhouder, ook wel wc-rolhouder, closetrolhouder of wc papier houder genoemd, is een vereiste voor uw toilet. De montage van de toiletrolhouder kan op verschillende manieren. Het hangt af van welk model u kiest hoe u de rolhouder aan de muur hangt. U kunt het doen met schroeven aan de muur en u kunt het doen met lijm.
 

Welke problemen lossen toiletrolhouders op?

Toiletrolhouders zijn handig en hebben meerdere functies. We sommen deze functies voor u op:
 
 1. Handig. Het is handig om WC papier van een rollende toiletrol te rollen. Dat gaat sneller en is veel efficiënter.
 2. Hygiënisch. Er staan geen vieze toiletrollen meer op de grond van de WC.
 3. Uiterlijk. Het staat netjes in het toilet. Er slingeren geen toiletrollen meer door het toilet.
 

WC rolhouder materialen

Onze toiletrolhouders zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo is er de houder met klep en de houder zonder klep. U kunt bij ons ook kiezen tussen een RVS toiletrolhouder of een plastic uitvoering. Wij hebben zelfs speciale design-ontwerpen die mooi passen voor op de zaak. U hebt dus een ruime keuze aan toiletrolhouders bij 123toilet.
 

Accessoires en overige producten voor het toilet

Naast toiletrolhouders hebben wij ook allerlei accessoires en overige producten voor het toilet. Wij zijn de grootste leverancier van toiletpapier in Nederland. We heten niet voor niks 123toilet. Daarnaast verkopen wij ook WC borstels, papieren handdoekjes, handdesinfectie, desinfecterende handgel en nog veel meer. Wilt u uw WC voorzien van allerlei moois en bruikbaar? Koop dan bij 123toilet. Toiletrolhouders is slechts één van de vele mooie WC producten die wij in ons assortiment hebben.
 

Toiletrolhouders online bestellen?

Interesse in een toiletrolhouder bij u op de zaak? Bestel dan één of meerdere houders bij 123toilet. Wij versturen de toiletrolhouders meteen na betaling en u kunt de houder binnen 48 uur bij u op de deurmat verwachten.
Toon meer