• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Vloerreiniging kopen

U koopt uw vloerreiniging bij 123toilet. Wij zijn een groothandel in schoonmaakartikelen en verkopen vanzelfsprekend ook vloerreiniging. Onze groothandel heeft een exclusieve selectie van praktische en professionele systemen voor vloeronderhoud en vloerreiniging. U kunt onder meer kiezen voor klassieke dweilmoppen met rolemmer of voor een vloerreiniging met (microvezel) vlakmoppen.
 
 

Soorten vloerreiniging

U koopt bij 123toilet verschillende soorten vloerreiniging. Voor de kwalitatief beste producten moet u bij 123toilet zijn. Hier vindt u een aantal van onze producten.
 

Zachte zeep

123toilet zachte zeep is bij uitstek geschikt voor vloerreiniging. U koopt het product in hoeveelheden van 5 kg. Het is een zeep die geschikt is voor het goed onderhouden van vloeren.
 

Vloerwisdoeken

Duurzame voor-geperforeerde statische vloerwisdoeken zijn geschikt voor vloerreiniging. Deze vloerwisdoeken trekken stof extra aan. Het heeft een hoge stofcapaciteit. Het is 60x20 cm per vel. Er zitten 100 vel op een rol.
 

Dubbele dweilemmer

2x25ltr kunststof  emmers met een duwbeugel. Het wordt geleverd zonder pers. De dubbele dweilemmer is een karretje met 2 emmers waarmee u uw schoonmaakwerk kunt doen. Deze dubbele emmer kunt u ook gebruiken voor vloerreiniging.
 

Dweilemmer met wringpers

Dit product is een eenvoudige dweilemmer met wringpers voor het reinigen van kleine objecten. Wij hebben dweilemmers beschikbaar in de kleuren geel, groen rood en blauw. Deze dweilemmers zijn makkelijk om de vloer mee te reinigen.
 

Schrobmachine

De duplex 420 is een vloerreiniger die geschikt is om elke vloer mee te schrobben, wassen en drogen. De Duplex 420 maakt vloerreiniging makkelijk. U kunt met deze machine een oppervlakte van 350m2 in een uur reinigen. Dat maakt de Duplex 420 geschikt voor het reinigen van grote vloeroppervlakten. Het is zelfs zo professioneel dat ook interieurverzorgers ermee werken. Deze machine wordt gebruikt in hotels, sportaccommodaties, spa’s of sauna’s, grootkeukens of restaurants en dergelijke. Vraag één van onze schoonmaakspecialisten voor meer informatie over de Duplex 420.
 
 

Vloerreiniging bij 123toilet

U koopt verschillende producten voor vloerreiniging bij 123toilet. Wij zijn de groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland en verkopen dus ook producten voor vloerreiniging. Wij leveren onze producten binnen 48 uur na bestelling. U doet uw bestelling bij ons online en u rekent ook alles online af in onze webshop. Na de eerste bestelling ontvangt u van een inlog zodat het bestellen in de toekomst nog makkelijker gaat. Wilt u extra informatie over onze producten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, wij staan u graag te woord.
 
 

 

 

Toon meer