• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Vuilniszakken kopen

Vuilniszakken nodig? Bij ons vindt u de juiste afvalzak voor elke situatie. U kunt kiezen van kleine pedaalemmerzakken tot grote containerzakken. Onze vuilniszakken zijn daarnaast ook scherp geprijsd. Vuilniszakken koopt u bij 123toilet. Kwalitatief goede vuilniszakken zijn belangrijk bij de schoonmaak en het opruimen van spullen. Bij 123toilet hebben wij een compleet assortiment aan vuilniszakken.

Elke vuilniszak in verschillende soorten en maten

Wij hebben elke maat beschikbaar van diverse topmerken. U kunt bij ons terecht voor elke soort, dikte en kwaliteit vuilniszak. Wij leveren onze vuilniszakken met interessante afnamekortingen.
 

Soorten vuilniszakken

Of u nu op zoek bent naar blauwe, witte of zwarte plastic zakken, vuilniszakken van 20 liter of plastic zakken van 240 liter, bij 123 toilet bestelt u ze allemaal. Onze zakken zijn van hoge kwaliteit en kunnen vele kilo’s dragen.
Wij hebben verschillende soorten vuilniszakken met verschillende kenmerken. We sommen de verschillende zakken hieronder voor u op:
·      Composteerbare vuilniszakken van biologisch afbreekbaar zetmeel
·      Vuilniszakken vervaardigd van sterk LDPE en HDK
·      Vuilniszakken van HDPE folie
·      Verschillende materiaalsoorten met een andere dikte, sterkte en doorsteekweerstandsterkte
·      Zakken met verschillende inhoud. Wij hebben vuilniszakken van 60, 120 en 140 liter.

 

Maak u keuze voor de juiste vuilniszak

Weet u niet precies welke vuilniszak geschikt is voor uw situatie? Heeft u hulp nodig bij de keuze naar de juiste vuilniszak? Bekijk hier onze instructie voor afvalzakken of neem contact op met onze klantenservice!
 

Ruim assortiment vuilniszakken

Wij verkopen vuilniszakken, pedaalemmerzakken, GFT-zakken, Bio-zakken en nog meer andere soorten zakken. U bestelt zakken voor gebruik in elke afvalbak, container of schoonmaakwagen. U bestelt bij 123toilet snel en makkelijk uw vuilniszakken. Wij hebben het grootste online assortiment dat er te krijgen is.  


Tips voor het uitzoeken van de juiste vuilniszak

 
Hierbij geven we u een aantal tips zodat u een juiste keuze kunt maken voor de juiste vuilniszak.
 
 • Inhoud: hoeveel vuil kan er in een vuilniszak? De inhoud van onze vuilniszakken is 60 liter, 120 liter, 200 liter en 240 liter.
 • Prullenbak inhoud: Zorg dat u de inhoud van uw prullenbakken weet. Meestal wordt dit aangeduid in liters.
 • Soort afval: het type afval is belangrijk voor de keuze van de juiste vuilniszak. Bij scherp afval bijvoorbeeld hebt u een stevige vuilniszak nodig die dit kan weerstaan.
 • Dikte: De dikte en stevigheid van een vuilniszak wordt uitgedrukt in micron, of door het gebruik van het ‘µ’ teken. Hoe hoger de micron hoe steviger de vuilniszakken.
 • Scheiden: als u afval wilt scheiden dan kunt u het beste verschillende kleuren vuilniszakken kopen. Dat maakt het scheiden van afval makkelijker.
 • Hygiëne: U zorgt voor meer hygiëne als u en vuilniszak kiest met trekband-sluiting.
 

Vuilniszakken kopen bij 123toilet

U koopt uw vuilniszakken naast andere schoonmaakartikelen bij 123toilet. U bestelt de zakken makkelijk online en wij leveren ze binnen 48 uur. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat het bestellen in de toekomst nog makkelijker wordt.
Toon meer