• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Waterstofzuiger kopen

Een waterstofzuiger doet ook echt waarvoor het is bedoeld. Het zuigt nattigheid op. Of het nu gaat om een glas appelsap of een natte aanrecht. Met een waterstofzuiger zuigt u de nattigheid op die u met een normale stofzuiger niet opzuigt. Naast water kunt u met de waterstofzuiger zelfs bouwafval opzuigen. Denk hierbij aan cement of behangafval. U koopt een waterstofzuiger bij 123toilet. Wij zijn een groothandel in schoonmaakartikelen en hebben vanzelfsprekend ook waterstofzuigers in ons assortiment.
 
 

Wat is een waterstofzuiger?

Een waterstofzuiger is een soort stofzuiger die in plaats van stof water opzuigt. Het is hiervoor uitgerust met een speciale motor. Deze motor heeft in vergelijking met de stofzuiger een grote zuigkracht. Het apparaat is uitgerust met meerdere zuigmonden. Als u de juiste zuigmond op de waterstofzuiger monteert dan wordt het water door de slang gezogen. Het water wordt dan opgevangen in de ketel van de waterstofzuiger.
 
U kunt in de waterstofzuiger ook een stofzak plaatsen. Deze stofzak dient als bescherming tegen stof voor de motor. De motor van de waterstofzuiger zit in de bovenkant. De motor slaat af als de bak vol is.
 
 

Verschillende schoonmaakklussen met onze waterstofzuiger

Waterstofzuigers zijn grove apparaten en zijn geschikt voor het echte zware zuigwerk. Hoewel het waterstofzuigers worden genoemd zijn het een soort van hybride zuigers. Waterstofzuigers worden ook wel multizuigers, alleszuigers of nat- en droogzuigers genoemd.
 

Voor- en nadelen van een waterstofzuiger

Met een waterstofzuiger zuigt u alles wat niet opgezogen kan worden door een normale stofzuiger. Met een waterstofzuiger kunt u de dakgoot, een ondergelopen kelder en een bouwplaats zuigen. Het is echt een krachtige zuiger.
 

Voordelen waterstofzuiger

·      In staat om grof vuil op te zuigen
·      Robuust en groot apparaat
·      Water en vloeistof opzuigen
 

Nadelen waterstofzuiger

·      Het apparaat maakt veel geluid
·      De waterstofzuiger moet worden schoongemaakt en dat is veel werk
·      Vanwege de grootte is het apparaat moeilijker op te bergen.
 
 

Waterstofzuiger bestellen bij 123toilet

U bestelt uw waterstofzuiger bij 123toilet. Wij leveren al jaren online waterstofzuigers. Als groothandel in schoonmaakartikelen is het essentieel dat wij ook deze stofzuigers in ons assortiment hebben. U bestelt de waterstofzuiger(s) online en wij leveren ze binnen 48 uur bij u op de zaak. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een inlogcode per e-mail zodat u in de toekomst nog makkelijker waterstofzuigers en andere schoonmaakartikelen bij ons kunt bestellen.
 
Toon meer