• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Nitril handschoenen kopen


We hebben kwalitatieve en voordelige nitril handschoenen in ons assortiment. In verschillende maten en kleuren. Onze nitril handschoenen zijn ongepoederd en hiermee geschikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld binnen de zorg maar ook bij het werken met bepaalde chemicaliën.
Nitril handschoenen zijn geschikt voor professioneel én particulier gebruik. De handschoenen zijn vervaardigd van topkwaliteit nitril. Dit is een sterk synthetisch rubber dat goed bestand is tegen olie, vet, lichaamsstoffen en chemicaliën.
Dit maakt onze nitril handschoenen geschikt voor zorgberoepen, monteurs en installateurs maar ook voor werkzaamheden binnen de voedselindustrie. Nitril handschoenen kopen betekent dat u voor een veilige en hygiënische werkwijze gaat.
Ons assortiment nitril handschoenen is ruim. We leveren deze handschoenen in verschillende maten en kleuren. Bestel per doos van 100 stuks. Voordat u bestelt is het belangrijk om eerst naar de maat te kijken. De handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XL. Maat M wordt het vaakst gekozen.

Nitril handschoenenmaat bepalen

We helpen u graag met het maken van een keuze. Nitril handschoenen kopen moet namelijk geen kopzorgen met zich meebrengen. Om de maat te bepalen meet u de omtrek van de hand. Leg hierbij een meetlint over de knokkels van de hand. Meet de omtrek van beide handen op, zo heeft u een gemiddelde. Hieronder de maattabel nitril handschoenen:
 • Maat XS: omvang 16,5-20,5 cm
 • Maat S: omvang 18-21,5 cm
 • Maat M: omvang 19-23 cm
 • Maat L: omvang 20,5-26 cm
 • Maat XL: 21,5-27 cm
De kleinste maat betreft de omvang voor vrouwen, de grootste maat voor mannen.


Nitril handschoenen: een hygiënische oplossing

Onze nitril handschoenen zijn ongepoederd. Gepoederde handschoenen zijn makkelijker aan te trekken. Het poeder bestaat uit maiszetmeel. Helaas is juist dit maiszetmeel de oorzaak van allergische reacties.
Nitril handschoenen lokken geen allergische reacties uit. Dit geldt niet alleen wanneer u allergisch bent voor maiszetmeel maar ook voor latex. Hiermee zijn nitril handschoenen de ideale oplossing bij mensen met een huidallergie.
De handschoenen zijn tevens een hygiënische oplossing. Bijvoorbeeld binnen de zorg waarbij wondverzorging bij een patiënt plaatsvindt. Om hygiënisch te werk te gaan gebruikt u nitril handschoenen. Ook binnen de voedselindustrie zijn deze handschoenen aan te raden.


Handschoenen ter bescherming tegen olie, vet en chemicaliën

Nitril handschoenen kopen wanneer u veel in aanraking komt met olie, vet en chemicaliën? Dankzij de sterke structuur beschermen deze handschoenen tegen verschillende stoffen. Dit betekent dat het materiaal van de nitril handschoenen niet wordt aangetast. Hierdoor blijven uw handen droog en vetvrij. Bovendien hebben chemicaliën geen negatieve invloed op de huid.


Voordelige nitril handschoenen kopen

U heeft de keuze uit normale nitril handschoenen, extra sterk of high quality. In ons assortiment vindt u handschoenen van verschillende merken. Allemaal van een uitstekende kwaliteit. Hierbij hanteren we scherpe prijzen. 123toilet.nl is dan ook uw groothandel in nitril handschoenen, schoonmaakartikelen en toiletpapier.
Wilt u nitril handschoenen kopen maar kunt u geen keuze maken? We helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op.