• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Dweilen en moppen kopen

Dweilen en moppen koopt u bij 123toilet. Neemt u uw schoonmaakwerk serieus? Dan hebt u dweilen en moppen nodig. Met een dweil en een mop maakt u uw vloeren weer stralend schoon. Dat is het voordeel van deze producten. Wij verkopen de beste dweilen en moppen online. Wij zijn dan ook dé groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland.
 
 

Dweilen kopen

Bent op zoek naar een dweil waarmee u de vloer in de keuken, het restaurant, laminaat vloer of tegelvloer weer mooi kunt laten stralen? Dan heeft 123toilet voor u een ruim assortiment dweilen beschikbaar. Dweilen werken het beste bij het schoonmaken van vloeren. U kunt het natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken maar de vloer is het makkelijkste. Wij helpen u graag met uw keuze voor de juiste dweil.
 
 

Moppen kopen

Wilt u in plaats van een dweil een mop kopen? Moppen zijn een handige manier om uw bedrijf schoon te maken. Het voordeel van een mop ten opzichte van een dweil is dat u met een vloermop de moeilijk bereikbare plekjes makkelijker kunt bereiken. Moppen zijn hele goede producten om vloeren te reinigen.
 

Alles over de vloermop en de dweil

Werken met een mop is compleet anders dan schoonmaken met een gewone dweil. Een mop of vloermop is meestal een onderdeel van een set met een emmer en wringmechanisme. De mop kan worden uitgewrongen in de emmer zodat er genoeg water overblijft om effectief te moppen en goed schoon te kunnen maken. Het voordeel van een wringmechanisme is dat u uw handen niet vuil maakt. U hoeft alleen maar de mop in de emmer te stoppen, te wringen en de mop op te tillen. Het vuile water blijft dan achter in de emmer wat natuurlijk enorm makkelijk werkt.
 
Bij een dweil gaat het anders. Een dweil is een doek die u met uw handen in een emmer stopt en die uw met uw handen ook weer uitwringt. U kunt met de dweil gebukt de vloer reinigen of het vastmaken aan een wisser. Beiden manieren zijn niet erg handig. Een mop is wat dat betreft veel handiger.
 

Dweil en mop bij 123toilet

Dweilen en moppen koopt u bij 123toilet. Wij zijn dé groothandel in schoonmaakartikelen en verkopen ook dweilen en moppen. Als u bij ons bestelt dan leveren wij binnen 48 uur. Na de eerste bestelling van dweilen en moppen ontvangt u van ons een login zodat bestellen in de toekomst nog makkelijker wordt.

 

Toon meer