• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Industriel poetspapier en poetsdoeken

Industrieel poetspapier, poetsrollen & industriële poetsdoeken bestelt u bij ons online. Industrieel poetspapier onderscheidt zich in reinigingsdoeken en poetsrollen. Voor de montage van de poetsrol maakt u gebruik van de muurstandaard en de vloerstandaard. 123toilet is dë groothandel schoonmaakartikelen in Nederland. 

Kwaliteit van ons industrieel papier

Ons papier is sterk absorberend en wordt gebruikt om de vuilste en vetste oppervlakten te reinigen. Ons industrieel papier voelt fijn aan, is stevig en neemt water en vuil snel op. Het papier is bij 123toilet beschikbaar in 1-laags, 2-laags en 3-laags.

Papier bestellen bij 123toilet

U bestelt bij ons industrieel poetspapier, poetsrollen & poetsdoeken online. Wij zijn een groothandel voor de zakelijke markt en leveren onze producten doorgaans snel.

Soorten poetspapier

Bij 123toilet hebt u de keuzen uit verschillende soorten poetspapier.

1.     Industrierollen

Industrierollen kenmerken zich door een hoog absorptievermorgen en een hoge absorptiesnelheid. Het is poetspapier dat zeer zacht is pluisarm. Industrierollen zijn ideaal voor een muur- en vloerstandaard.

2.     Reinigingsdoeken

De reinigingsdoeken zijn verpakt in een doos. Deze doeken zijn zeer absorberend, dik en gaan lang mee. U kunt met dit papier hard schrobben zonder dat het papier kapotgaat. Dit papier verwijderd al het moeilijke en hardnekkige vuil terwijl het ook de handen beschermt tegen metaalsplinters, hitte en andere ongemakkelijkheden.

3.     Poetsdoeken

Poetsdoeken kun je gebruiken voor oplossingen in cleanrooms van ISO-klasse 4 of hoger. Het is bij uitstek geschikt voor het droog vegen van uitrustingen en oppervlakken in de farmaceutische, high-tech biotechnologie, voedselverwerkende industrie en medische apparaten.

Weet u zeker of u het juiste papier hebt? Bekijk hier onze tips?

Let op de volgende dingen als u een industriële poetsdoek aanschaft voor uw klus.
·      De werkomgeving: de werkomgeving bepaalt voor een groot deel het papier dat u gebruikt. U kunt zich voorstellen dat de horeca andere eisen stelt aan papier dan een kantooromgeving. Dat geldt ook voor de industrie. Vandaar dat wij voor de industrie het beste poetspapier voor u hebben verzameld.
·      Het soort werkzaamheden: het is duidelijk dat licht schoonmaakwerk ander papier vereist dan vette oppervlakten of andere vieze omgevingen. Let bij de aanschaf van het papier altijd op de oppervlakten.
·      Dispensers of grote rollen: let erop dat voor industrieel gebruik de papieren rollen vaak het beste werken.
·      Eigenschappen van het papier: let altijd op de eigenschappen die het papier moet hebben. Het absorptievermogen van papier is erg belangrijk. In industriële werkomgevingen worden andere eisen gesteld dan aan de horeca.
·      Soorten papier: let er bij de aankoop altijd op of u 1-laags, 2-laags of 3-laags papier nodig heeft. Het aantal lagen hangt af van het soort werkzaamheden dat u uitvooert.
·      Prijzen: Neemt u ons eigen 123toilet huismerk of neemt u een merk zoals Tork of Kimberly Clark. Het huismerk is vaak voordelig geprijsd en de kwaliteit is net zo goed als die van de grote merken.
·      Accessoires: kijk ook even naar de accessoires die bij het industriële papier horen. Dispensers, vloerstandaarden, muurstandaarden, vuilniszakken, handdoekjes en reinigingsdoekjes zijn vaak noodzakelijk om erbij te hebben.