• icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Facial tissues, science poetsdoeken & gevouwen servetten kopen

Servetten, poetsdoeken en facial tissues koopt u in verschillende merken bij 123toilet zoals Tork en Kimberly Clark. Ook beschikbaar in pop-up dozen. 123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland. 

Facial tissues, sevetten en science poetsdoeken kopen

Facial tissues, science poetsdoeken en servetten koopt u bij 123toilet. Wij verkopen de merken Kimberly Clark en Tork voor dit soort papier en tissues. Facial tissues en servetten zijn wegwerppapier die zacht, dun maar tot absorberend zijn. Het kenmerk van dit soort papier is dat ze hygiënisch zijn en een hoog absorptievermogen hebben.
 

Voordelen van tissues en servetten

Facial tissues, science poetsdoeken en servetten gebruik je omdat het zacht is en omdat het een hoog absorptievermogen heeft. Facial tissues worden gebruikt voor het gezicht, bijvoorbeeld om de neus te snuiten. Vaak gebruiken mensen hier ook toiletpapiervoor alleen is dat ruwer en dus minder zacht in het gebruik. Bij toiletpapier loop je het risico dat je neus en gezicht sneller geïrriteerd raakt. Science poetsdoeken zijn bij uitstek geschikt voor lichte, precisietaken zoals bijvoorbeeld kwetsbaar glaswerk.
 

Verpakking poetspapier

De tissues en servetten die u bij 123toilet koopt zitten in een mooie kartonnen doos waaruit u de tissues en servetten kunt trekken. We noemen dit ook wel een pop-up doos. Het voordeel is dat u steeds het papier per servetje of tissue eruit trekt waardoor uw ervaring erg hygiënisch is.
 
Deze tissues zijn niet geschikt om op de WC neer te zetten als toiletpapier. Beschikbaar in dozen van 15,21 of 30 dozen, afhankelijk van wel merk u kiest. Afhankelijk van het soort doek en het merk dat u kiest bestaat een doos uit 100, 190 of 280 vellen papier.
 

Kwaliteit van de facial tissues, science poetsdoeken en de servetten

Wij verkopen dit papier in 1-laags en 2-laags. De merken die wij op voorraad hebben zijn Kimberly Clark en Tork. Van Tork hebben wij zelfs de extra zachte facial tissues in de verkoop genaamd de soft facial tissues. De meesten van onze tissues zijn FSC gecertificeerd.
 

123toilet groothandel schoonmaakartikelen

 
Bij 123toilet koopt u facial tissues, servetten en science poetsdoeken. Als groothandel leveren wij alleen aan de zakelijke markt. Wij leveren de tissues en poetspapier binnen 48 uur bij u af. Bent u op zoek naar speciale service, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord om u kennis te laten maken met de beste schoonmaakproducten.