• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Professionele groothandel schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen

Wij zijn online de nummer 1 professionele groothandel in schoonmaakartikelen. 123toilet levert snel uit voorraad met directe afnamekorting. Wij zijn dé groothandel schoonmaakartikelen van Nederland! Wij hebben als groothandel schoonmaakartikelen ook periodieke schoonmaakmiddelen en speciaalreiniging. Naast onze dagelijkse professionele schoonmaakmiddelen verkopen wij toiletpapier, papier, hygiëne en reinigingsmiddelen. Voor elk type schoonmaak hebben wij de juiste schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen. U vindt op onze website rolemmers en vloerwissers van Vileda. Naast onze traditionele schoonmaakmiddelen hebben wij als groothandel ook periodieke schoonmaakartikelen en speciaalreiniging. Denk dan aan sticker-, kauwgom- en graffitiverwijderaar. Wij zijn groot in allerlei soorten papier zoals industriële poetsrollen,keukenrollenonderzoekbankpapier, Kimberly Clark poetsdoeken, papieren handdoekjes, afvalzakken, toiletpapier en natuurlijk ook handdoekdispensers

Toon meer
Meest verkochte producten

Schoonmaakgroothandel met de beste producten

U kunt bij 123toilet terecht voor een groot assortiment aan professionele schoonmaakartikelen en hygiëne schoonmaakmiddelen. Wij zijn uw online groothandel in schoonmaakartikelen voor elke schoonmaak. Wij verkopen schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen, schoonmaakmachines, handschoenen, disposables, dispensers, schrob- en zuigmachines, handalcohol, desinfecterende handgel, handdesinfectie en meer producten voor uw hygiëne en schoonmaak. Wij hebben geen showroom. U bestelt bij ons alles online in onze webshop.
 
Wij verkopen A-merken zoals Tork en Kimberly Clark.  Ook verkopen wij als groothandel schoonmaakartikelen ook ons eigen 123toilet huismerk met een zeer goede prijs – kwaliteitverhouding.

Groothandel schoonmaakartikelen

Wij zijn uw partner voor alle schoonmaakartikelen en -benodigdheden. Wij voorzien diverse sectoren van een compleet assortiment aan schoonmaakartikelen. Denk hierbij aan schoonmaakbedrijven, sportclubs, zorginstellingen, kantoren, horecagelegenheden, garages en de voedingsindustrie. Wij bieden voor elke sector een passende oplossing, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en budget. U krijgt bij ons een login zodat u makkelijk op naam en rekening schoonmaakrtikelen kunt bestellen. 

Recycling schoonmaakartikelen

Waar mogelijk werken wij als groothandel in schoonmaakartikelen met gerecycl'de producten om het milieu te besparen. Veel van ons papier, doekjes en handdoeken zijn van gerecycl'ed materiaal. Wilt u hier meer over weten, naam dan contact op met de klantenservice van onze groothandel.

Groothandel aanbiedingen

Naast onze voordelige prijs – kwaliteitverhouding hebben wij ook aanbiedingen van schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen. Kijk op onze aanbiedingenpagina voor meer informatie.

Onze schoonmaakartikelen staan zowel incl BTW als excl BTw op de website. Wij zijn een groothandel. Excl BTW is dus voor u interessanter dan incl BTW.