• icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Plastic afvalzakken & vuilniszakken bestellen

Wij hebben het complete aanbod aan plastic afvalzakken en vuilniszakken in elke maat, soort, dikte, en kwaliteit van diverse merken. Wij verkopen zowel HDPE- als LDPE-afvalzakken. Of u nu op zoek bent naar blauwe, witte of zwarte plastic zakken, afvalzakken van 120 liter of 240 liter, bij 123 toilet bestelt u alle soorten. Onze afvalzakken zijn geschikt voor prullenbak, vuilnisemmer of container. Bekijk hieronder ons assortiment.

Afvalzakken koop je bij 123toilet

 
Nieuwe afvalzakken nodig? Bent u op zoek naar goedkope afvalzakken of vuilniszakken voor het inzamelen van afval? De prijzen van onze afvalzakken en vuilniszakken zijn zeer laag. Wij verkopen zakken van ons eigen huismerk maar ook van bekendere merken zoals Premium en Vendor. Wij hebben allerlei top afvalzakken op voorraad. U hebt genoeg om een keuze uit te maken.
 

Welke afvalzak hebt u nodig?

 
Bij het uitkiezen van de juiste afvalzak gaat het eigenlijk om het beoordelen van het soort afval dat u gaat verzamelen. Vaak worden hier fouten in gemaakt en wordt het afval in de verkeerde vuilniszak gestopt. Dat heeft vaak tot gevolg dat de vuilniszak gaat scheuren.
 

Tips voor het uitzoeken van de juiste vuilniszak

 
Hierbij geven we je een aantal tips zodat je een juiste keuze kunt maken voor de juiste afvalzak.
 
 • Inhoud: hoeveel afval wil je kwijt kunnen in de zak? Wij hebben zakken van 60 liter, 120 liter, 200 liter en 240 liter.
 
 • Soort afval: het type afval is belangrijk voor de keuze van de juiste zak. Is het afval scherp? Dan hebt u een stevige zak nodig. Ook bij zware spullen hebt u een afvalzak nodig.
 
 • Dikte: De dikte en stevigheid van een zak wordt uitgedrukt in micron, of door het gebruik van het ‘µ’ teken. Hoe hoger de micron hoe steviger de zak. Tussen HDPE en LDPE zakken zien we een verschil in micron, HDPE is in dit geval een dunner materiaal dan LDPE ondanks dezelfde dikte
 
 • Scheiden: als je je afval wilt scheiden dan is het het beste om verschillende kleuren afvalzakken te kopen. Op die manier kunt u makkelijker het afval scheiden.
 
 • Hygiëne: ook hygiëne is belangrijk. Bij het uitkiezen van de kuiste afvalzak kiest u voor een hoge mate van hygiëne. Bijvoorbeeld door het gebruik van een zak met trekbandsluiting zorgt u voor meer hygiëne.
 
 • Doel: wat is het doel van het gebruik van de afvalzak? Gaat het om alleen maar vuil of ook om echt groot afval. Dat maakt de keuze voor de juiste afvalzak erg belangrijk. Heb je meer controle nodig over het vullen van de zak? Dan zijn transparante zakken het beste.
 
 

Ruime keuze aan afvalzakken

 
Bij 123toilet hebt u een ruime keuze aan afvalzakken. We hebben zakken die extra sterk zijn, transparant zijn, verschillende kleuren en grootte. Daarnaast hebben wij ook vuilnisbakken en pedaalemmers op vooraard waarin u de zakken kunt plaatsen.
 

Bestel uw zakken bij ons

 
123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen van Nederland. Wij verkopen onze schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen online. Onze afvalzakken zijn uit voorraad en snel leverbaar. U kiest de zak uit, geeft het aantal aan en bestelt online. Wij leveren onze producten binnen 48 uur.
 

Veelgestelde vragen

 

Komo vuilniszak hoeveel liter?

Komo afvalzakken zijn plastic zakken. 60x80 cm Komo-formaat (huishoudzak), 60 liter, grijs, 50my, 20 stuks per rol, 20 rollen per doos. 60 liter is prima voor huishoudelijk gebruik.
 

Verkoopt u ook afvalzakken van 240 liter

Ja, wij verkopen ook afvalzakken van 240 liter. Wij hebben zelfs transparante en extra sterke zakken van dit formaat.