• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Onderzoekbankpapier en onderzoekbankrol kopen

Onderzoekbankpapier en onderzoekbankrollen koop je bij 123toilet. Wij zijn een groothandel schoonmaakartikelen waar u in bulk uw inkopen doet. Bekijk ons uitgebreide assortiment met de verschillende soorten behandelpapier.

Soorten onderzoekbankpapier

Er zijn verschillende soorten onderzoekbankpapier zoals cellulose, recycled en advanced. Wij verkopen de A-merken zoals Kimberley Clark, Tork en ons eigen huismerk. Kies uit het 1-laags of 2-laags papier. Vanzelfsprekend kunt u bij ons grote dozen in bulk inkopen.

Huismerk onderzoekbankpapier

Bij 123toilet hebben wij ons eigen huismerk onderzoekbankpapier. Ons huismerk is van de beste kwaliteit en tegen een gunstige prijs. Ons onderzoekbankpapier is geperforeerd zodat u het papier makkelijk kunt scheuren. Ook ons huismerk is verkrijgbaar in 1-laags of 2-laags papier.

Houder

Voor onderzoekbankpapier en onderzoekbankrollen hebben wij speciale houders beschikbaar. De afmetingen van onze houder is als volgt: maximale diameter 160 mm, hygiënisch afmeting 650 x 115 x 65mm chroom

Hygiënepapier

Dit soort papier rol je over een behandelbank van bijv. een dokter, zorginstelling of fysiotherapeut. Hygiëne is in deze branches erg belangrijk. Het voordeel van onderzoekbankpapier is de hygiëne voor zowel de patiënt als de behandelaar. Je voorkomt namelijk dat bacteriën zich kunnen overdragen via de behandeltafel.
Met  hygiënepapier voorkomt u dat bacteriën en andere micro-organismen worden doorgegeven via een massage- of behandeltafel. Dit papier werkt hier erg goed voor. Het is het beste papier dat u voor deze doelstellingen gebruikt. Doe dit dus ook bij u in de behandelpraktijk. Dat is ons advies.

Overige hygiëneproducten

Voor artsen, fysiotherapeuten en zorginstellingen hebben wij naast onderzoekbankpapier ook nog andere hygiëneproducten. Wij bieden een ruim assortiment hygiëneproducten aan zoals handdesinfectie, speciale reiniging, handzeep, handdoekdispensers en poetsrollen.
Bij 123toilet bestelt u uw producten tegen de laagste prijs. Dat is ook het geval met onderzoekbankrollen en onderzoekbankpapier. Dit papier verkopen wij in de kleur wit.
Wij verkopen veel hygiëneproducten aan behandelpraktijken en zorginstellingen omdat zij onze producten vertrouwen. Onze producten zorgen voor een schone en veilige omgeving om mensen toe te laten.

Poetsrollen

Om de behandeltafel schoon te houden wilt u het beste poetspapier gebruiken. Handen wassen en desinfecteren is belangrijk en afdrogen natuurlijk ook. Ook dit gebeurt met poetspapier. U wilt dus naast onderzoekbankpapier ook poetspapier en poetsrollen kopen.

Let er bij poetsrollen kopen altijd op of ze in uw dispenser passen. Zo niet, dan kunt u bij ons dispensers kopen tegen een lage prijs. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen of u 1-laags of 2-laags poetspapier wilt en dat het papier een hoog absorptievermogen heeft.