• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Gojo producten kopen

 
Gojo is een merk voor de beste zeepvullingen, ontsmetters, handzeep en aanverwante zeepproducten. Het beter maken van de wereld door het maken van fantastische producten, dat is wat Gojo doet. Gojo is een absolute leider als het aankomt op handhygiëne en op huidverzorging. Wij bij 123toilet hebben Gojo producten op voorraad en leveren ze graag aan u.
 

Over Gojo

 
Gojo is 75 jaar geleden opgericht in Ohio door Goldie en Jerry Lipman. Gojo is een klantgericht, team gebaseerd bedrijf dat toegewijd is aan hun waarden, de gemeenschap en duurzame manieren van werken. GOJO heeft een geschiedenis van team-gebaseerd leiderschap waarbij elke leider complementaire sterke punten inbrengt die een geheel creëren dat groter is dan de som der delen
 

Over Gojo producten

 
Gojo producten zijn speciaal geschikt voor handhygiëne. Daaronder vallen alle producten van Gojo zoals zeepvullingen, ontsmetters, handzeep en aanverwante zeepproducten. Gojo richt zich vooral op handhygiëne en biedt een breed assortiment van deze geweldige producten aan. Het maakt niet uit of u luxe, spa-achtige forma zepen of geurvrije antibacteriële handzeep wilt kopen, Gojo levert het allemaal en met het grootste gemak! Alle zepen van Gojo zijn vriendelijk voor de huid en ondersteunen een beter milieu.
 

Voorbeelden van Gojo producten

 

Lotionzeep

 
Gojo milde lotionzeep is een zacht geconcentreerde handzeep die uitermate geschikt is om vaak gebruikt te worden.Deze geweldige huidvriendelijke handzeep is ongeparfumeerd en  bevat haast geen kleurstoffen.
 

Purell Desinfectiespray

 
De Purell desinfectiespray is een makkelijk te gebruiken spray om snel en eenvoudig oppervlakken schoon te maken. Dit product van Gojo droogt snel en is kwalitatief een geweldig product.
 

Gojo handcrème

 
Gojo handcrème is een kwalitatief hoogwaardige conditioner in een tube. Het is ontwikkeld voor zware beroepen waarbij de handen nogal wat te lijden hebben zoals bouwvakkers, loodgieters, tegelzetters en stucadoors. Maar ook mensen die in de horeca werken kunnen gebruik maken van dit product.
 

Purell Advanced hygienic hand rub 

 
De Gojo Purell Advanced hygienic hand rub is een zacht ontsmettende handgel in een handig pompflesje. Het verwijdert vuil en maakt goed schoon. De handgel werkt in elk geval gedurende drie uren.
 
 

Gojo kopen bij 123toilet

 
U koopt deze producten van Gojo online in onze webshop. Wij zijn een groothandel in schoonmaakartikelen en hebben vanzelfsprekend Gojo en Purell in ons assortiment. U bestelt de producten van Gojo online en wij leveren de producten na bestelling binnen 48 uur bij u af.
 
Toon meer