• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Greenspeed stelen, dweilen en microvezels kopen


Bij 123toilet koopt u producten van Greenspeed. Wij hebben stelen, dweilen en microvezel in ons assortiment om vloeren, wanden, interieur en sanitair schoon te maken. Greenspeed is uitermate geschikt voor de professionele schoonmaakbranche en is een milieuvriendelijk alternatief voor reguliere schoonmaakproducten. 123toilet is groothandel in schoonmaakartikelen. Wij verkopen al jaren Greenspeed schoonmaakartikelen.

Over Greenspeed


Greenspeed is een bedrijf dat is toegewijd aan het creëren van innovatieve microvezelproducten en ecologische reinigingsmiddelen. Greenspeed is al 25 jaar gespecialiseerd in slimme schoonmaakoplossingen met een positieve impact op mens en milieu. De producten van het merk Greenspeed zijn wereldwijd beschikbaar!

Distributie van Greenspeed producten


Greenspeed heeft een internationaal netwerk van distributeurs, die u zowel met hulp, advies en productdemonstraties als met ons volledige assortiment kunnen helpen. 123toilet is één van die distributeurs. Wij verkopen de Greenspeed producten voor de zakelijke markt via onze online webshop.

Greenspeed producten


De professionele was- en reinigingsmiddelen van Greenspeed zijn biologisch afbreekbaar en geproduceerd in een ecologische fabriek. Greenspeed wordt ontwikkeld door Ecover, een pionier op het gebied van ecologische was- en reinigingsmiddelen. Ecover heeft 40 jaar ervaring hiermee.

Door gebruik te maken van “groene” chemie worden natuurlijke ingrediënten en mineralen omgezet in efficiënte reinigingsmiddelen.

Verpakkingen


Op planten gebaseerde oppervlakte actieve stoffen zijn meer dan in staat om de meest efficiënte hardnekkige vlekken aan te pakken. Ze hebben een minimale impact op het milieu en het waterleven gedurende hun hele levenscyclus.

De verpakking van Greenspeed is gemaakt van een combinatie van 75% suikerriet en 25% gerecycled plastic en is 100% recyclebaar. Greenspeed is een merk dat uitblinkt in milieuvriendelijkheid en het conserveren van onze wereld.

Microvezels van Greenspeed


Greenspeed verkoopt duurzame microvezeldoeken van topkwaliteit voor het reinigen van bijna elk oppervlak. Dit zijn de kenmerken van deze fantastische producten.

 • Tijdwinst door effectieve en snelle reiniging.
 • Microvezelproducten van Greenspeed kunnen minimaal 600 keer gewassen worden.
 • Het kan zes keer zijn eigen gewicht opnemen.
 • Sterke randafwerking, zodat de microvezeldoek niet krimpt.
 • Kleurgecodeerd
 • Nordic Swan Ecolabel
 • Certificaat van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute voor microvezeldoeken.

Greenspeed bij 123toilet


Bij 123toilet hebben wij verschillende producten van Greenspeed op voorraad. Wij hebben o.a. telescoopstelen, mops, stofreinigers, dustmops, microverzelhoezen en nog veel meer. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bestel online. Wij leveren de Greenspeed producten 48 uur na bestelling bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat bestellen van onze schoonmaakproducten nog makkelijker wordt.
Toon meer