• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Numatic bij 123toilet

 
Numatic stofzuigers vind je bij 123toilet. Numatic stofzuigers worden ook wel eens Henry stofzuigers genoemd. Numatic stofzuigers kenmerken zich door de flexibiliteit en verstelbaarheid van de buis en de pijp waardoor u makkelijk onder bedden, banken en kasten kunt zuigen. De snoer van de Numatic is erg lang en de stofzuiger rolt makkelijk met u mee. De Numatic is in vergelijking met andere stofzuigers erg stil. 
 

Numatic

 
Numatic International BV is een dochteronderneming van Numatic International. Numatic is producent van professionele stofzuigers. Numatic heeft haar bekendheid vooral te danken aan de Henry stofzuigers.
 
Numatic is de meest gebruikte stofzuiger in het professionele circuit. Numatic is zich de afgelopen jaren technisch blijven ontwikkelen op het gebeid van stofzuigers. Zo is er het EcoDesign label bijgekomen en technische zaken zoals het snoer oprolsysteem en wattage. Ook is de levensduur en duurzaamheid van de Numatic stofzuigers drastisch uitgebreid.
 

Het gebruik van de Numatic stofzuiger

 
De Numatic stofzuiger wordt meestal voor professionele en facilitaire doeleinden gebruikt. Dat betekent dat het gebruik zich vooral richt op kantoren, horeca, scholen, winkels en andere plekken waar een grote zuigcapaciteit gewenst is.
 

Waar koop je de Numatic?

 
De Numatic stofzuiger is vast en zeker op vele plekken offline te kopen. Alleen geven wij van 123toilet de voorkeur aan online verkopen. U koopt de Numatic in onze webshop en wij leveren hem tegen een zeer gunstige prijs bij u af.
 

Waarom is de Numatic stofzuiger de beste?

 
Als u de Numatic afzet tegen andere merken stofzuigers dan komt u al snel tot de conclusie dat Numatic een winnaar is. Dit zijn de zaken waar de Numatic absoluut in uitblinkt.
 
·      Het motorvermogen
·      Zuigkracht
·      EcoDesign label
·      Oprolsysteem van de snoer
·      Wattage
 

Numatic online bestellen?

 
U bestelt de stofzuigers van Numatic online bij 123toilet. 123toilet is groothandel in schoonmaakartikelen en wij verkopen vanzelfsprekend ook Numatic stofzuigers. U bestelt de stofzuiger online en wij leveren hem bij u op de zaak af. Ook bij een bestelling van meerdere stofzuigers leveren wij ze binnen 48 uur uit.
 
Toon meer