• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Taski Diversey schoonmaakmiddelen kopen


Taski Diversey koopt u bij 123toilet. Taski Diversey. Al meer dan 60 jaar biedt Taski voor de sanitaire hygiëne, vloeronderhoud of interieurreiniging de beste oplossingen. Hieronder vindt u het assortiment aan Taski schoonmaakartikelen die wij voor u beschikbaar hebben.Wij zijn dé groothandel in schoonmaakartikelen in Nederland.
 

Taski Diversey kopen

 
Bij 123toilet hebben wij verschillende producten van het merk Taski Diversey in ons assortiment. We sommen voor u de volgende schoonmaakproducten van dit fantastische merk op.

Taski Dust Cloth Witex 50 stuks

 
De Taski Dust Cloth Witex zijn lijmdoeken voor stofwissen, 6 x 50 stuks, 62 x 18cm. U koopt de Taski Dust Cloth Witex bij ons in de webshop.
 

Taski Florzip 65 vloerwisdoek op rol 150st

 
Taski Florzip zijn vloerwisdoeken van polypropyleen op rol. Deze vloerwisdoeken koopt u bij ons online. Vloerwisdoeken zijn een onontbeerlijk aspect van uw voorraad aan schoonmaakartikelen.
 

Taski Jontec 300 NC Vloerreiniger

 
Taski Jontec 300 NC is een dagelijks reinigingsproduct voor waterbestendige vloeren. Dit schoonmaakproduct bevat extra parfum en kleurstof zodat het makkelijk te doseren is. Taski Jontec 300 NC is één van onze best lopende Taski Diversey producten.
 

Taski Jontec 300 NC Vloerreiniger, 1 liter

 
Taski Jontec 300 NC is een dagelijks reinigingsproduct voor waterbestendige vloeren. Het is een product dat al vele jaren door Taski Diversey wordt verkocht. Het is een schoonmaakproduct met extra parfum en kleurstof voor makkelijk doseren. Het is per stuk verkrijgbaar (of 6x1 liter per doos) Diversey code: F4c
 
 

123toilet verkoopt Taski

 
Wij verkopen Taski Diversey al vele jaren. Het is één van de beste schoonmaakartikelen die er op de markt te verkrijgen zijn. Als u Taski Diversey bij ons hebt besteld dan ontvangt u de producten binnen 48 uur bij u op de zaak. Na de eerste aankoop met Taski Diversey producten ontvangt u van ons een login zodat vaker bestellen in de toekomst makkelijker wordt. 
Toon meer