• icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Automatische luchtverfrisser & toiletverfrisser aanbiedingen

Bij groothandel schoonmaakartikelen 123toilet bestelt u ook luchtverfrissers. In ruimtes die goed zijn geïsoleerd en waar minder ventilatie plaatsvindt biedt een automatische luchtverfrisser uitkomst. Dat kan een luchtverfrisser voor het toilet, het kantoor of elke andere ruimte zijn. Een goede luchtverfrisser of toiletverfrisser vergroot de sensatie van frisse lucht. Of het nu een zoete of kruidige geur is, dat bepaalt uzelf. Wij hebben een compleet assortiment luchtverfrissersystemen van alle bekende merken beschikbaar. Ook wegwerp toiletverfrissers en luchtverfrisserdispensers leveren wij direct uit voorraad.
 

Met onze luchtverfrisser maakt uw toilet een fleurige en fijne indruk


Luchtverfrissers, soorten, merken en maten

Ons assortimenten aan luchtverfrissers is breed en uitgebreid. Bent u op zoek naar een spray of zoekt u een dispenser. Dispensers zijn er in tal van soorten en maten. Zie bij de productdetails de formaten. 123Toilet verkoopt enkel luchtverfrissers van topmerken. Brise, Tork, Vendor en Microburst zijn een paar voorbeelden van luchtverfrissers die het goed doen in de tevredenheidsonderzoeken. Ook navulverpakking voor dispensers bestelt bij ons in kleinere of grote hoeveelheden.

De luchtverfrisser, profileer uw onderneming

Heeft u een openbaar bedrijf waarbij de klanten uw WC’s gebruiken? De ervaring van een nare geur of slechte toiletervaring is blijvend. U wilt daarom dat uw bezoekers bewust of onbewust met een positieve herinnering naar huis gaan. Ook voor intern gebruik wilt een heerlijke luchtverfrisser zodat al uw collega’s met een frisse ‘spirit’ aan het werk zijn. Zorg daarom voor voldoende voorraad aan luchtverfrissers. Onze voorraad is in ieder geval ongekend dus laat uw order maar doorkomen…

Elke luchtverfrisser zijn eigen feature

Natuurlijk heeft elke luchtverfrisser zijn bijzonderheden. Bent u meer een liefhebber van bloemengeur of citrusgeur? Wilt u een ECO-merk product met het oog op duurzaamheid? Niet alle luchtverfrissers zijn speciaal voor toiletgebruik. Ook hebben wij heerlijke air fresheners in huis voor de kantoorruimte, de entree of ander specifiek vertrek. Reinig bijvoorbeeld de lucht na een intensieve vergadering!


Luchtverfrisser en dispenser kopen bij 123Toilet

Eenvoudiger dan onze bestelwijze kan haast niet. Klik uw artikelen aan en ook het aantal. Geef de voorkeur van uw betaalwijze aan en rondt uw bestelling af. Wij ontvangen uw order direct en gaan meteen aan de slag om uw luchtverfrissers bij u te krijgen. Op kort termijn staat de bestelling op de stoep van uw gewenste locatie. Een vlotte en kundige service dus voor een goedkope prijs.