• icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Professionele groothandel schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen

Wij zijn online de nummer 1 professionele groothandel in schoonmaakartikelen. 123toilet levert snel uit voorraad met directe afnamekorting. Wij zijn de schoonmaakgroothandel van Nederland! Naast onze dagelijkse professionele schoonmaakmiddelen hebben wij als groothandel schoonmaakartikelen ook periodieke schoonmaakmiddelen en speciaalreiniging. Wij zijn specialist in toiletpapier, papier, hygiëne en reinigingsmiddelen. Voor elk type schoonmaakwerk hebben wij de juiste schoonmaakartikelen en schoonmaakmaterialen zoals rolemmers en vloerwissers van Vileda. Naast onze traditionele schoonmaakmiddelen  hebben wij ook periodieke schoonmaakproducten en speciaalreiniging zoals sticker-, kauwgom- en graffitiverwijderaar. Ook zijn wij groot in allerlei soorten papier zoals industriële poetsrollen,keukenrollenonderzoekbankpapier, Kimberly Clark poetsdoeken, papieren handdoekjes, handdoekrollen, toiletpapier en natuurlijk ook handdoekdispensers

Schoonmaakgroothandel met de beste producten

U kunt bij 123toilet terecht voor een groot assortiment aan professionele schoonmaakartikelen en hygiëneproducten. Wij zijn uw online partner in de beste producten. Wij verkopen schoonmaakmiddelen, schoonmaakmachines, disposables, dispensers, schrob- en zuigmachines, handalcohol, handdesinfectie en nog meer verschillende producten voor uw hygiëne. Wij hebben geen showroom maar u bestel bij ons alles online.
 
Naast de producten van de beste merken zoals Tork en Kimberly Clark verkopen wij ook ons eigen 123toilet huismerk met een zeer goed prijs – kwaliteitverhouding.
 

Aanbiedingen

 
Naast onze voordelige prijs – kwaliteitverhouding hebben wij ook mooie aanbiedingen van onze schoonmaakartikelen en producten. Kijk hier op onze aanbiedingenpagina voor meer informatie.