• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Stofwissers kopen

Stofwissers zijn effectieve producten om de vloer weer mooi schoon en stofvrij te maken. Het is een makkelijke manier om snel vloeren schoon te maken. Stofwissers werken over het algemeen sneller dan een stofzuiger en kunnen dus af en toe handig zijn. Bij 123toilet koopt u online kwalitatief goede en professionele stofwissers. Wilt u snel en makkelijk uw vloer schoonmaken? Koop dan een stofwisser bij ons. U bestelt ze op deze pagina.
 
 

Stofwissers zijn handig

Bent op zoek naar een stofwisser waarmee u de vloer van het restaurant, de keuken of technische ruimte kunt schoonmaken? Of wilt u de laminaat vloer of tegelvloer weer mooi schoon hebben? Dan heeft 123toilet voor u een ruim assortiment stofwissers beschikbaar. Stofwissers werken geweldig bij het verwijderen van stof en haren op vloeren. Het werkt supersnel zodat u even geen stofzuiger nodig hebt. U kunt het natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken maar de vloer is het makkelijkste. Wij helpen u graag met uw keuze voor de juiste stofwissers.
 

Taski Lamello stofwisdoekhouder

Taski Lamello is een professionele stofwisser vervaardigd uit een rubberen frame met flexibele lamellen. Het is bij uitstek geschikt voor het verwijderen van stof op middelgrote tot grote vloeren. Deze stofwissers zijn beschikbaar in de maten 60, 80 en 140 cm. breed.
 

Wecoline vlakmopplaat

De vlakmoppen van het merk Wecoline zijn verkrijgbaar bij 123toilet in diverse soorten, kleuren, stelen en maten. Vlakmoppen zijn stofwissers bij uitstek. U vindt deze professionele stofwissers van Wecoline natuurlijk ook bij 123toilet. Wij zijn niet voor niks dé groothandel in schoonmaakartikelen. Op deze pagina vindt u alle informatie over Wecoline stofwissers en ook andere stofwissers. Mocht u vragen hebben dan staan onze servicemedewerkers u graag te woord. Zij vertellen u graag meer over onze professionele schoonmaakartikelen.
 

Stofwissers online kopen bij 123toilet

Stofwissers koopt u bij 123toilet. Als groothandel in schoonmaakartikelen weten wij veel van stofwissers. Een stofwisser is niet zomaar een product. Het is een schoonmaakproduct waarmee u vloeren snel kunt schoonmaken of ontstoffen. Neem eventueel contact op met één van onze medewerkers voor advies over welke stofwisser het beste is voor uw persoonlijke situatie.
 
Nadat u een stofwisser online hebt besteld leveren wij hem binnen 48 uur bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een inlog zodat stofwissers kopen nog makkelijker wordt.
Toon meer