• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Vloerwisser kopen

Met de professionele vloerwissers en vloerwisdoeken van 123toilet reinigt u alle soorten vloeren. Wij hebben de volgende merken voor u te koop: Florzip, Greenspeed, Hygiflex en Taski. Tevens hebben wij vloerwisdoekhouders, stelen en vlakmopplaten te koop. 123toilet is groothandel in schoonmaakartikelen en wij leveren de juiste vloerwisser voor uw werk.
 

Een wisser speciaal voor de vloer

Met een vloerwisser verwijdert u vlekken en stof die op een vloer zijn ontstaan. Er zijn verschillende soorten vloerwissers op de markt. Voor elke vloer is er wel een wisser in ons assortiment beschikbaar.
 

Soorten vloerwissers

Hieronder vindt u een aantal vloerwissers die wij verkopen. U bestelt deze producten makkelijk online in onze webshop.
 

Taski Lamello stofwisdoekhouder

Taski Lamello is een stofwisser die is gemaakt van een rubber frame met flexibele lamellen. Deze stofwisdoekhouder is geschikt voor het verwijderen van stof op middelgrote tot grote vloeroppervlakken. Het is beschikbaar in de maten 60, 80 en 140 cm.
 

Taski vloerwisdoek polypropyleen wit

Taski vloerwisdoeken zijn geschikt om vloeren mee te wissen. Taski vloerwisdoeken zijn vervaardigd uit poly- propyleen en is een perfecte vloerwisser.
 

Wisdoekhouder met schuimzool

Houder voor effectief stofwissen. In combinatie met wegwerk stofwisdoeken. Werkbreedte 60 cm. Deze houder is perfect voor een goede vloerwisser.
 

Wecoline vlakmop vloerwisser

Dit is een hoge kwaliteit Wecoline vlakmop van 45 cm in de kleur donkerblauw. Het is bestemd voor het reinigen van harde, waterbestendige vloeroppervlakken. U kunt deze mooie vlakmop het beste klamvochtig gebruiken als vloerwisser.
 

123toilet vloerwisdoek 

De 123toilet vloerwisdoek is een vloerwisdoek van viscose en een vloerwisser bij uitstek. Het is verpakt in een doos met 20 pakken x 50 = 1000 stuks in totaal.
 

Vloerwisser kopen bij 123toilet?

Vloerwissers koopt u bij 123toilet. Als groothandel in schoonmaakartikelen weten wij veel van vloerwissers. Een vloerwisser is niet zomaar een product. Het is een schoonmaakproduct waarmee u buitengewoon veel vloeren kunt schoonmaken. Vloerwissers zijn belangrijk om in voorraad te hebben. Het maakt uw schoonmaakwerk makkelijk en beter.
 
Neem eventueel contact op met één van onze medewerkers voor advies over het schoonmaken en wissen van vloeren.
 
Nadat u een de vloerwisser online hebt besteld leveren wij hem binnen 48 uur bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een inlog zodat vloerwissers kopen nog makkelijker gaat. Wilt u meer informatie over vloerwissers? Neem dan contact op met één van onze servicemedewerkers.
 

 

Toon meer