• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Handdoekrol en handdoekrollen papier bestellen

Professionele handdoekrollen en handdoekcassettes koopt u bij 123toilet. De handdoekrollen zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar en tevens hebben wij ook ons eigen huismerk in de aanbieding. Het handdoekrol huismerk van 123toilet is goedkoper maar wel tegen dezelfde kwaliteit als de topmerken die online te koop zijn.

Handdoekrollen: de handdoekrol is bij uitstek geschikt voor hygiëne

Papieren handdoekrollen is een erg hygiënische manier om uw handen te drogen en schoon te maken.
 
Wij verkopen de volgende merken handdoekrol:
 • Scott Control
 • Kimberley Clark
 • Vendor
 • Tork
 
Tevens hebben wij ook voor de handdoekrol ons 123toilet huismerk die zeer voordelig in prijs is. Onze rollen komen in de kleuren wit en blauw. Blauwe handdoekrollen worden vaak gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Als er per ongeluk een stukje papier achterblijft in het voedsel dan is blauw makkelijk te herkennen en eruit te vissen.
 
Het papier is goed te gebruiken op plekken zoals horeca, drukke kantoorruimtes en openbare toiletten.
 
Handoekrollen hebben lage onderhoudskosten. Deze rollen hoeven namelijk niet vaak bijgevuld te worden vanwege de enorme hoeveelheid papier.Mensen wassen vaak hun handen en met een grote rol kunt u precies in die behoefte voorzien.
 
Onze handdoekrollen zijn geschikt voor voedingsdoeleinden en zijn FSC gecertificeerd. Daarnaast hebben wij papier van het EU-Ecolabel. Mocht u dit belangrijk vinden let hier dan op.
 

Kwaliteit van het papier

Onze handdoeken zijn in 1-laags en 2-laags verkrijgbaar. Onze papieren handdoekrollen zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn sterk absorberend en zijn sterk. Het papier breekt niet als het nat is.
 

Handoekrollen en andere opties

Handoekrollen papier is beter en makkelijker in gebruik dan textiel. Textiel is eigenlijk heel erg onhygiënisch. Als u textiele handdoekrollen gebruikt dan heeft uw vaak nog te maken met het gebruik van uw voorganger en dat is vervelend. Gebruik daarom bij voorkeur papier voor uw handdoerol.
 
Ook is er de handendroger met lucht. Deze handendroger met warme lucht verspilt erg veel energie en is om die reden minder gewenst.
 
Papieren vouwhanddoekjes zorgen vaak voor grote verspillingen omdat mensen meerdere handdoekjes gebruiken. Bij een rol is dit niet het geval waardoor de rol veel economischer is.
 
Handen wassen doet u op een zo schoon mogelijke en hygiënisch mogelijke manier. Het papier van handdoekrollen is hier het meest geschikt voor. Deze rollen verkopen wij bij 123toilet.
 

Groothandel in schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen

Wij zijn dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland. Naast de voordelige prijzen leveren wij onze producten snel uit. Profiteer vandaag nog van onze voordelige voorwaarden.
 
Naast handdoekrollen hebben wij ook andere handdoeken zoals:
 
·      Z vouw of ZZ vouw
·      C Vouw
·      Intervouw
·      Papieren Handdoekjes
 

Handoekrollen en dispensers

Wij verkopen handdoekrollen voor verschillende dispensers. Wij verkopen o.a. voor de volgende dispensers:
 
·      Tork Matic dispenser
·      Euromatic handdoekdispenser
·      Tork mini-Matic handdoekrol systeem
·      Lotus/Tork enMotion + EuroMotion