• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Wat zijn de verschillen in toiletpapier?123toilet.nl, de online nummer 1 groothandel schoonmaakartikelen.

Toiletpapier is er in vele soorten en daarmee een product om op te kunnen besparen.
We gaan het hebben over de diverse soorten toiletpapier zoals:


123toilet heeft toiletpapier met een grote capaciteit papier per rol. Wij hebben toiletrollen van 200 en 400 vel per rol.

En dat is dan meteen het grootste verschil met de normale consumenten rollen die je bijvoorbeeld in de supermarkt koopt.
Hier staat namelijk niet bij hoeveel velletjes er op een rol zitten.

Verder heeft u bij ons de keuze uit 1-laags, 2-laags of 3-laags toiletpapier.

Doprol toiletpapier is voorzien van plastic doppen aan de zijkanten van de rol. De doprol wordt ook wel systeemrol of doprol type Vendor genoemd.

Door de doppen blijft de toiletrol goed hangen in de dispenser. Wanneer het toiletpapier op is blijft de kartonnen kern inclusief de plastic doppen over.

Na het verwijderen van de oude rol, zakt de nieuwe rol automatisch naar beneden.
Doprol toiletpapier wordt geleverd in 1-laags en 2 laags papier en kenmerkt zich door het hoge aantal meters per rol.

Hierdoor is de doprol uitermate geschikt voor locaties met een hoge bezoekersfrequentie, zoals bijvoorbeeld horecagelegenheden of kantoren.

Voor locaties met nog grotere bezoekersaantallen zoals bijvoorbeeld evenementen, verzamelgebouwen en grote kantoren hebben wij de jumborol.

De jumborol heeft het grootste aantal meters papier per rol. De 2-laags versie is er vanaf 380 meter en de 1-laags zelfs tot 525 meter per rol!

Hierdoor hoeft de rol weinig vervangen te worden. Een nadeel is wel dat je niet goed kunt zien wanneer het papier bijna op is.

De mini jumbo rol zit eigenlijk tussen de tradionele toiletrol en de jumbo rol in. De mini jumborol heeft 2 lagen papier en beschikt over 180 meter toiletpapier.

Bulkpack toiletpapier, ook wel toilet tissue genoemd is toiletpapier dat niet op rol zit.

Bulkpack toiletpapier bestaat uit losse velletjes die in elkaar gevouwen zijn, net als bij papieren handdoekjes. Dit papier is alleen als 2-laags papier beschikbaar. Het is wat duurder in aanschaf, maar omdat de gebruiker maar één velletje per keer uit de dispenser neemt, worden de kosten zo gecompenseerd.

Tot slot hebben we nog het coreless toiletpapier. Dit papier is strak opgerold en heeft geen kern.

Coreless toiletpapier is beschikbaar in 1 en 2-laags. Het voordeel van dit systeem is dat er geen restafval achterblijft en is ideaal voor locaties waar weinig toezicht wordt gehouden op de toiletten.
Alle soorten en maten papier kunt u vinden op 123toilet.nl