• icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Handdoekdispensers 123toilet huismerk - de meest voordelige prijs

Handdoekdispensers en handoek automaten van alle bekende merken onder een dak bij 123toilet.nl. Vergelijk, stap over en bespaar direct op uw handdoekdispensers! Het gebruik van een handoekjesautomaat in toilet, keuken en industrie is praktisch maar vooral ook zeer hygiënisch. Volgens onderzoek is een handdoek dispenser nog altijd de beste keuze voor handhygiëne in combinatie met de juiste handdoekjes. Neem gerust contact met ons op als u uw dispensers wilt vullen met de juiste papieren handdoeken en daarvoor advies wenst. 123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen van Nederland.

Een handdoekdispenser koopt uw bij 123toilet

Handdoekdispenser van 123toilet huismerk

Wij verkopen elke handdoekdispenser die u maar wenst. Elke soort vouw hebben wij voor u beschikbaar. U kunt bij ons terecht voor de handdoekdispenser voor Z-vouw en ZZ-vouw handdoekjes, C-vouw handdoekjes en intervouw-doekjes. Bekijk welke handdoek dispensers het beste passen bij het interieur van uw toilet of keuken en maak uw keuze. U bestelt bij ons eenvoudig online, wij bezorgen de handdoekdispenser binnen twee dagen. 123toilet is niet voor niks dé groothandel schoonmaakartikelen van Nederland.

Handdoekdispenser en hygiëne

De handdoekdispenser is de meest hygiënische manier van handen reinigen omdat de doekjes van de handdoek dispensers na gebruik weer in de prullenbak worden gegooid. Dat is beter dan bijvoorbeeld het gebruik van een rolhanddoek van textiel. Met dit systeem wordt de handdoek door meerdere mensen gebruikt ondanks dat de handdoek in de handdoorrolt. De handdoekdispenser is ook hygiënischer dan een handendroger omdat er bij de handdoekdispenser geen bacteriën door de lucht komen. Alles blijft achter op het handdoekje die u weer weggooit zodat virussen en ziektekiemen niet vrij rond kunnen vliegen.

 

Soorten handdoekdispensers

Bij leveren de volgende handdoekdispensers:
 
·      Santral RVS dispensers
·      Tork Dispensers
·      Kimberly Clark Dispensers
·      Vendor Dispensers
·      123toilet Huismerk
 

Handdoekdispenser: uiterlijk, soort en capaciteit

Welke handdoekdispenser u ook koopt, ze passen allemaal goed in sanitaire ruimtes. De handdoekdispensers van ons eigen huismerk zijn allen mooi en tijdloos ontworpen. U kunt bij 123toilet kiezen uit de volgende handdoek dispensers: wit, RVS (Roestvrij Staal) en quartz.

Papieren handdoekjes zijn in een handdoekdispenser altijd makkelijk bij te vullen. Wij verkopen handdoekdispensers voor verschillende soorten papier zoals Z-vouw of ZZ-vouw, C-vouw , multifold en intervouw. Voor de specifieke capaciteit van uw mogelijke handdoekdispenser kijkt u bij de handdoek dispensers op deze pagina.

De handdoekdispenser onderscheidt zich op deze manier

De handdoekdispenser van 123toilet onderscheidt zich op deze manier

 • Vel-voor-vel dosering bij onze doeken
 • Geschikt voor elke sanitaire ruimte
 • Alleen contact met de handdoek die gebruikt wordt
 • Ale soorten vouwen zoals Z vouw, ZZ vouw, C vouw en inter vouw beschikbaar
 • Altijd voorraad en snelle levering
 • Hygiënische handdoekdispensers
 • Eenvoudig bij te vullen
 • Diverse kleuren Mat zwart, wit of zilvere handdoeken
 • Kunststof en Quartz

Tips bij het kiezen van handdoekdispensers

Wilt u de juiste handdoekdispenser kopen voor uw sanitair? Let goed op de volgende punten:

 • Intensiteit gebruik: hoe vaak wassen mensen (ongeveer) hun handen in een bepaalde ruimte? Dit bepaalt namelijk hoe vaak u de handdoekdispenser gaat bijvullen. Als er veel wordt gewessan dan gebruiken mensen ook meer doeken.
 • Capaciteit: op plekken waar veel mensen komen hebt u grotere handdoekdispensers nodig. 
 • Formaat: Let goed op de grote van de ruimtes en hoeveel ruimte er nog beschikbaar is voor de handdoek dispensers binnen deze ruimte. Probeer de dispenser van zoveel mogelijk doeken te voorzien.
 • Efficiëntie: probeer handdoekdispensers te kopen die handdoekjes per vel uitgeven. Dit is namelijk economisch beter verantwoord. Hoe minder minder papieren doeken hoe lager de kosten, dat is wat we willen.
 • Absorberend vermogen: kijk goed naar de vochtopname van het de papieren doeken. Hoe beter het papier absorbeert hoe minder handdoekjes er nodig zijn en hoe langer de handdoekdispenser gevuld blijft.
 • Hygiëne: is hygiëne belangrijk? Tuurlijk is dat belangrijk, anders bent u hier niet. Kies in dat geval voor een automatische handdoekdispenser en een dispenser die losse papieren handdoekjes uitgeeft.
 • Overige eigenschappen van de handdoek dispensers: wat vindt u nog meer belangrijk? Comfort, sterkte, uiterlijk of uitstraling? Let er dan op bij de aanschaf van een handdoekdispenser.

Handdoekdispenser kopen bij 123toilet?

Wij verkopen elke mooie en interessante handdoekdispenser die er op de markt te verkrijgen is. Maak uw keuze en bestel online. Wij bezorgen onze schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen binnen enkele dagen. U kunt naast de dispnser ook meteen de juiste paieren doeken kopen.