• icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Handdoekdispensers 123toilet huismerk - de meest voordelige prijs

Handdoekdispensers en handoek automaten van alle bekende merken onder een dak bij 123toilet.nl. Vergelijk, stap over en bespaar direct! Het gebruik van een handoekjes automaat in toilet, keuken en industrie is praktisch maar vooral ook zeer hygiënisch. Volgens onderzoek is een handdoek dispenser nog altijd de beste keuze voor handhygiëne in combinatie met de juiste handdoekjes. Neem gerust contact met ons op als u uw dispensers wilt vullen met de juiste papieren handdoeken en daarvoor advies wenst. 123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen van Nederland.

Handdoekdispenser van 123toilet huismerk

Wij verkopen elke handdoekdispenser die u maar wenst. U kunt bij ons terecht voor de handdoekdispenser voor Z-vouw en ZZ-vouw handdoekjes, C-vouw handdoekjes en intervouw-doekjes. Bekijk welke dispenser het beste past bij het interieur van uw toilet of keuken en maak uw keuze. U bestelt bij ons eenvoudig online, wij bezorgen onze producten binnen twee dagen. 123toilet is niet voor niks dé groothandel schoonmaakartikelen van Nederland.
 

Handdoekdispenser en hygiëne

De handdoekdispenser is de meest hygiënische manier van handen reinigen omdat de doekjes na gebruik weer in de prullenbak worden gegooid. Dat is beter dan bijvoorbeeld het gebruik van een rolhanddoek van textiel. Met dit systeem wordt de handdoek door meerdere mensen gebruikt ondanks dat de handdoek doorrolt. De handdoekdispenser is ook hygiënischer dan een handendroger omdat er bij de dispenser geen bacteriën door de lucht komen. Alles blijft achter op het handdoekje die u weer weggooit zodat virussen en ziektekiemen niet vrij rond kunnen vliegen.
 

Soorten handdoekdispensers

Bij leveren de volgende handdoekdispensers:
 
·      Santral RVS dispensers
·      Tork Dispensers
·      Kimberly Clark Dispensers
·      Vendor Dispensers
·      123toilet Huismerk
 

Handdoekdispenser: uiterlijk, soort en capaciteit

Welke handdoekdispenser u ook koopt, ze passen allemaal goed in sanitaire ruimtes. De handdoekdispensers van ons eigen huismerk zijn allen mooi en tijdloos ontworpen. U kunt bij 123toilet kiezen uit de volgende dispenser: wit, RVS (Roestvrij Staal) en quartz.
 
Papieren handdoekjes zijn in een dispenser altijd makkelijk bij te vullen. Wij verkopen handdoekdispensers voor verschillende soorten papier zoals Z-vouw of ZZ-vouw, C-vouw , multifold en intervouw. Voor de specifieke capaciteit van uw mogelijke handdoekdispenser kijkt u bij de producten op deze pagina.
 

De handdoekdispenser onderscheidt zich op deze manier

De handdoekdispenser van 123toilet onderscheidt zich op deze manier
 
 • Vel-voor-vel dosering
 • Geschikt voor elke sanitaire ruimte
 • Alleen contact met de handdoek die gebruikt wordt
 • Ale soorten vouwen
 • Altijd voorraad en snelle levering
 • Hygiënisch
 • Eenvoudig bij te vullen
 • Diverse kleuren Mat zwart, wit of zilver
 • Kunststof en Quartz

Tips bij het kiezen van handdoekdispensers

Wilt u de juiste handdoekdispenser kopen voor uw sanitair? Let goed op de volgende punten:
·       Intensiteit gebruik: hoe vaak wassen mensen (ongeveer) hun handen in een bepaalde ruimte? Dit bepaalt namelijk hoe vaak u de handdoekdispenser gaat bijvullen.
·       Capaciteit: op plekken waar veel mensen komen hebt u grotere handdoekdispensers nodig.
·       Formaat: Let goed op de grote van de ruimtes en hoeveel ruimte er nog beschikbaar is voor de dispenser binnen deze ruimte.
·       Efficiëntie: probeer dispensers te kopen die handdoekjes per vel uitgeeft. Dit is namelijk economisch beter verantwoord.
·       Absorberend vermogen: kijk goed naar de vochtopname van het papier. Hoe beter het papier absorbeert hoe minder doekjes er nodig zijn.
·       Hygiëne: is hygiëne belangrijk? Tuurlijk is dat belangrijk, anders bent u hier niet. Kies in dat geval voor een automatische handdoekdispenser en een dispenser die losse handdoekjes uitgeeft.
·       Overige eigenschappen: wat vindt u nog meer belangrijk? Comfort, sterkte, uiterlijk of uitstraling? Let er dan op bij de aanschaf van een handdoekdispenser.

Handdoekdispenser kopen bij 123toilet?

Wij verkopen elke mooie en interessante handdoekdispenser die er op de markt te verkrijgen is. Maak uw keuze en bestel online. Wij bezorgen onze schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen binnen enkele dagen.