• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Afvalzakken kopen

Wij hebben het complete aanbod aan plastic afvalzakken en vulniszakken in elke maat, soort, dikte, en kwaliteit van diverse merken. Zowel HDPE- als LDPE-afvalzakken, RVS- of plastic afvakbakken. Of u nu op zoek bent naar blauwe, witte of zwarte plastic zakken, afvalzakken 120 liter of plastic zakken van 240 liter, bij 123 toilet kunt u alle soorten afvalzakken bestellen. Wij leveren de afvalzak direct uit voorraad met afnamekorting.

Heeft u hulp nodig bij de keuze naar de juiste afvalzak? Bekijk hier onze instructie voor afvalzakken of neem contact op met onze klantenservice!

Afvalzakken koopt u bij 123toilet

 
Nieuwe afvalzakken nodig? Bent u op zoek naar goedkope afvalzakken of vuilniszakken voor het inzamelen van afval? De prijzen van onze vuilniszakken zijn zeer laag. Wij verkopen de afvalzak van ons eigen huismerk maar ook van bekendere merken zoals Premium en Vendor. Wij hebben allerlei geweldige zakken op voorraad. U hebt genoeg om een keuze uit te maken.
 

Welke afvalzak hebt u nodig?

 
Bij het uitkiezen van de juiste afvalzakken gaat het eigenlijk om het beoordelen van het soort afval dat u gaat verzamelen. Vaak worden hier fouten in gemaakt en wordt het afval in de verkeerde afvalzak gestopt. Dat heeft vaak tot gevolg dat de afvalzak gaat scheuren.
 

Tips voor het uitzoeken van de juiste vuilniszak

 
Hierbij geven we je een aantal tips zodat je een juiste keuze kunt maken voor de juiste afvalzak.
 
 • Inhoud: hoeveel afval wilt u kwijt kunnen in uw zakken? Wij hebben afvalzakken met een inhoud van 60 liter, 120 liter, 200 liter en 240 liter.
 • Prullenbak inhoud: de inhoud van je prullenbak wordt vaak aangeduid met liters
 • Soort afval: het type afval is belangrijk voor de keuze van de juiste afvalzak. Is het afval scherp? Dan hebt u een stevige afvalzak nodig. Ook bij zware spullen hebt u zakken nodig alleen een ander soort afvalzak.
 • Dikte: De dikte en stevigheid van een afvalzak wordt uitgedrukt in micron, of door het gebruik van het ‘µ’ teken. Hoe hoger de micron hoe steviger de afvalzakken. Tussen HDPE en LDPE zakken zien we een verschil in micron, HDPE is in dit geval een dunner materiaal dan LDPE ondanks dezelfde dikte
 • Scheiden: als je je afval wilt scheiden dan is het het beste om verschillende kleuren afvalzakken te kopen. Op die manier kunt u makkelijker het afval scheiden.
 • Hygiëne: ook hygiëne is belangrijk. Bij het uitkiezen van de kuiste afvalzak kiest u voor een hoge mate van hygiëne. U zorgt voor meer hygiëne door het gebruik van een afvalzak met trekband-sluiting.
 • Doel: wat is het doel van het gebruik van de afvalzak? Gaat het om alleen maar vuil of ook om echt groot afval. Dat maakt de keuze voor de juiste afvalzak erg belangrijk. Heb je meer controle nodig over het vullen van de afvalzak? Dan zijn transparante afvalzakken het beste.
 
 

Ruime keuze

 
Bij 123toilet hebt u een ruime keuze aan afvalzakken. We hebben zakken die:

 • Extra sterk zijn
 • Transparant zijn
 • Verschillende kleuren en inhoud hebben
 • Zakken met verschillende Inhoud met handige trekbandsluiting

Daarnaast hebben wij ook vuilnisbakken en pedaalemmers op vooraard waarin u de afvalzakken kunt plaatsen.
 

Bestel uw zakken bij ons

 
123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen van Nederland. Wij verkopen onze schoonmaakartikelen, afvalzakken en schoonmaakmiddelen online. Onze afvalzakken zijn uit voorraad en snel leverbaar.

U kiest de afvalzakken uit, geeft het aantal aan en bestelt online. Wij leveren onze afvalzakken binnen 48 uur.
 

Veelgestelde vragen

 

Komo afvalzak, hoeveel liter?

Komo afvalzakken zijn plastic zakken. 60x80 cm Komo-formaat (huishoud afvalzak), inhoud 60 liter, grijs, 50my, 20 stuks per rol, 20 rollen per doos. 60 liter is een prima inhoud voor huishoudelijk gebruik van zakken.
 

Verkoopt u ook zakken van 240 liter?

Ja, wij verkopen ook afvalzakken van 240 liter inhoud. Wij hebben zelfs transparante en extra sterke zakken van dit formaat.

Bestel uw afvalzak bij 123toilet. De prijzen van onze afvalzakken zijn zowel incl. BTW als excl. BTW. Wij leveren uw zakken binnen 48 uur.

Bekijk hier onze instructie voor afvalzakken. Wij helpen je graag.

Hier kun je inschrijven voor onze nieuwsbrief