• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Papieren badhanddoeken, washandjes en wasdoeken kopen

Papieren badhanddoeken, papieren wasdoeken en papieren washandjes koopt u bij 123toilet. Wij hebben de merken Kimberly Clark en Tork in onze portfolio. 123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland. Voor een papieren badhanddoek, papieren wasdoek of papieren washandje moet u bij 123toilet zijn.

Gevouwen badhanddoeken

Onze gevouwen badhanddoeken zijn hoog absorberend. Ze zijn sterk en ontzettend goed voor de huid en daardoor ook bruikbaar voor in het gezicht. Onze papieren badhanddoeken zijn van een groot formaat waardoor ook een volwassene zich ermee kan afdrogen. Met kleine badhanddoeken is dit minder goed mogelijk. Deze doek kan ook worden gebruikt voor behandelingstafels. Echter, voor behandelingstafels raden wij onderzoekbankpapier aan.
 

Papieren washandjes

Papieren washandjes hebben wij van het merk Kimberly Clark Kimtech. Aan één korte zijde zit een opening waarin de hand gestoken kan worden. Deze washandjes zijn voor eenmalig gebruik en zijn erg zacht. Ze kunnen worden gebruikt voor het gehele lichaam. Deze washandjes zijn verkrijgbaar in 10 x 50 stuks. Ze worden ook wel papieren wegwerp washandjes genoemd en zijn erg hygiënisch. Ze zijn naast het gebruik in de medische sector ook bij uitstek geschikt voor op vakantie. Het formaat washand is : (L) 15 cm x (B) 22 cm.
 

Gevouwen wasdoeken

Onze gevouwen wasdoeken zijn van het merk Tork. Ze zijn verkrijgbaar in 20 x 80 doeken. Deze doek is ideaal voor het wassen met water en zeep. Het is papier dat vaak wordt gebruikt voor de behandeling van patiënten in de gezondheidszorg. Deze wasdoeken zijn sterk absorberend waardoor u minder wasdoeken hoeft te gebruiken. Het formaat doek is: (L) 25 cm x (B) 19 cm
 

123toilet groothandel schoonmaakartikelen

Wij verkopen schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen. Dit doen wij al jaren en wij zijn op het gebied van de zakelijke markt de nummer 1 van Nederland. Ook voor gevouwen badhanddoeken, washandjes en wasdoeken zijn wij nummer 1. Bestel online en wij leveren de producten binnen 48 uur bij u af. Mocht u twijfelen bel dan met één van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar.
 
Wij zijn als groothandel natuurlijk gespecialiseerd in meerdere soorten papier zoals papieren handdoekjes, C vouw, Z vouw, intervouw en natuurlijk ook allerlei handdoekdispensers die daarmee samengaan. Wij hebben online een groot assortiment van dit soort papieren producten. Shop in onze winkel, bestel online en ervaar het gemak.
 
Wilt u voordelige prijzen voor uw schoonmaakproducten, kijk dan bij het 123toilet huismerk. Ons huismerk is voordelig in prijs maar is kwalitatief gelijk aan de topmerken. Voor zakelijk gebruik zijn onze huismerktarieven erg interessant.