• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Poetspapier

Waar gewerkt wordt vallen spaanders. Waar spaanders vallen is het vaak vies. Om die reden is poetspapier in een dispenser of op rol makkelijk. Bij 123toilet koopt u poetspapier in alle soorten en maten. Ons poetspapier is stevig en heeft een hoog absorptievermogen. Ook hebben wij de keukenrol in ons assortiment. Een keukenrol is de meest bekende poetsrol en komt altijd van pas. Het keukenpapier van 123toilet is een 2-laags poetspapier met een goed absorptievermogen.

Voor meer professioneel gebruik raden wij poetsdoeken, minirollen, midirollen en industriepapier aan. Hieronder vindt u een opsomming van ons poetspapier.

Een poetsdoek is ook poetspapier

Poetsdoeken bestelt u online bij 123toilet. Wij hebben verschillende doeken op voorraad zoals reinigingsdoeken, poetsdoeken, poetsrollen, en glansdoeken. Wij verkopen veel poetsdoeken van de merken Kimberly Clark en Tork. Kimberly Clark en Tork zijn twee merken uit de schoonmaakbranche. Zij verkopen de beste producten. Vandaar dat wij als groothandel de poetsdoeken en reinigingsdoeken van deze merken verkopen.

Midirollen: poetspapier bij uitstek

Poetspapier met midi poetsroldispensers komt u tegen op plaatsen waar gewerkt wordt. Bijvoorbeeld in de horeca of op werkplaatsen. Poetspapier van de midi poetsrol is geschikt voor deze omgevingen. U wast uw handen, u veegt vuil en vet af of maakt vuile oppervlakten schoon. Dat doet u allemaal met dit poetspapier. U kunt midi poetspapier kopen in de kleuren blauw en wit. Het voordeel van dit poetspapier is dat u het na één keer gebruik meteen weggooit. Dat maakt het gebruik hygiënisch.

Poetspapier minirollen: mini midirollen

Minirollen zijn kleine midirollen. Ze worden geplaatst op plekken waar weinig ruimte is. De dispensers zijn kleiner omdat de rol kleiner is. Minirollen zijn verkrijgbaar met en zonder koker. Minirollen met koker zijn beter geschikt bij groter verbruik. De minirollen zonder koker bevatten meer papier maar zijn wat onhandiger in gebruik.

Industriepapier voor het grote verbruik

Industriepapier is geschikt bij een groter verbruik van poetspapier. Het wordt vaak gebruikt voor oppervlakten die heel vies worden. Denk hierbij aan werkplaatsen, horeca-restaurants, fabrieken en autogarages. De werkzaamheden die worden verricht hebben meestal te maken met smeer, vet, olie en veel vuil. Industriepapier wordt geleverd per 1 of 2 rollen in een pak. Zoals meerdere soorten papier is het verkrijgbaar in wit en blauw.

Keukenrollen

De keukenrolis het meest bekende poetspapier en komt altijd van pas. Het keukenpapier van 123toilet is een 2-laags poetspapier met een groot absorptievermogen. Een keukenrol is een papieren poetsrol die wordt omgewikkeld om een kartonnen rol. Vaak wordt keukenpapier opgehangen in een houder waardoor het poetspapier makkelijk af te scheuren is.

Poetspapier handdoekrollen

Een papieren handdoekrolis een hygiënische manier om uw handen te drogen en schoon te maken.Dit poetspapier is in verschillende soorten en maten beschikbaar. Dit poetspapier is te gebruiken op plekken zoals horeca, drukke kantoorruimtes en openbare toiletten.

Handoekrollen hebben lage onderhoudskosten. Dit soort poetspapier hoeft namelijk niet vaak bijgevuld te worden. Het heeft een enorme hoeveelheid papier. Mensen wassen vaak hun handen en met een grote rol poetspapier lukt het handen wassen prima.

Ook hebben wij het 123toilet huismerk handdoekrollen. Het handdoekrol van 123toilet is goedkoper maar wel tegen dezelfde kwaliteit als de topmerken die online te koop zijn.

Poetspapier kopen?

Bij 123toilet koopt u poetspapier online. U bestelt via onze website en wij leveren de producten binnen 48 uur bij u af.

Toon meer