• icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Poetsroldispensers kopen, de beste poetsrol dispensers koop je hier

Poetsrol dispensers van alle bekende merken onder een dak bij 123toilet.nl, groothandel schoonmaakartikelen. Vergelijk, stap over en bespaar direct! Het gebruik van een poetsroldispensers in keuken en industrie is praktisch maar vooral ook zeer hygiënisch. Neem gerust contact met ons op. De beste poetsroldispensers koop je bij 123toilet. Er is een enorme vraag naar hygiëneartikelen op dit moment. Wij proberen nog steeds de levertijd van 48 uur aan te houden.
 

Poetsrol dispensers

Een poetsrol dispenser is een dispenser voor poetsrollen. Door deze dispenser wordt poetspapier veel efficiënter gebruikt. Poetspapier is meestal een erg grote rol die u ergens kwijt moet. Dat kan in een poetsroldispenser. Deze monteer je vast aan de muur of je zet hem op de grond. Alternatieve benamingen voor dit product zijn: centerfeed dispenser, poetspapier dispenser.

Soorten dispensers voor poetspapier

Bij 123toilet koopt u verschillende poetsroldispensers.

Quarz midi poetsroldispensers

Ideaal voor omgevingen waar niet zoveel wordt gebruikt zoals op kantoor, gymzalen, kleine horeca of thuis. Deze dispenser is universeel voor alle midi centerfeed rollen. Het gebruik van het papier uit deze dispenser gebeurt op hygiënische manier. Dit soort dispensers zijn makkelijk te vullen en makkelijk in het gebruik.

Midi kunststof

Zeer bruikbare poetsrol dispenser voor in huis, kantoor, kleinere horeca en andere omgevingen waar niet teveel verkeer is maar waar mensen wel behoefte hebben aan poetspapier met een hoog absorptievermogen. Deze dispenser is geschikt voor midi poetsrollen.
Deze midi poetsrol dispensers hebben een erg mooi design die in bijna elke setting past. Het heeft een strak design met mooie ronde vormen. De kleur van deze dispenser is wit. De inhoud van de nog bij te vullen hoeveelheid papier is makkelijk controleerbaar en snel weer bij te vullen.
 De dispenser is gemaakt van ABS kunststof en is verkrijgbaar in de kleur wit. Hij kan alleen worden gebruikt voor wandmontage. Er kan één rol in de dispenser.

Mini centerfeed dispensers

Mini centerfeed dispensers hebben wij in overvloed. Wij hebben ze van de volgende merken: Tork, Qbic, 123toilet huismerk en Santral. Wij verkopen deze dispensers in zowel RVS (roestvrij staal) als in plastic.

Poetsroldispenser kopen bij 123toilet?

Wilt u een poetsroldispenser voor een omgeving met weinig verkeer? Bij 123toilet koopt u poetsroldispensers. Wij zijn een groothandel die schoonmaakmiddelen en -artikelen verkoopt zoals allerlei verschillende dispensers.Naast poetsroldispensers verkopen wij ook handdoekdispensers en toiletdispensers. Kijk eens rond in onze webshop en bestel online uw producten. Wij leveren de schoonmaakproducten binnen 48 uur bij u af. Op dit moment kan er door de huidige omstandigheden iets vertraging op zitten maar dit is nog steeds ons streven.