• icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Professionele schoonmaakmiddelen - de beste aanbiedingen

Wij hebben als groothandel schoonmaakartikelen een compleet assortiment professionele schoonmaakmiddelen voor regulier en dagelijks gebruik. Zorg dat u naast de dagelijkse reiniging ook een goede periodieke toiletreiniging uitvoert. Het schoonmaakmerk Taski Diversey heeft daar een aantal zeer goede professionele schoonmaakmiddelen voor. Het is van belang regelmatig onderhoud te plegen tegen urinesteen, kalksteen, roest en kalkafzetting. Bescherm uw sanitair en meubilair met deze professionele schoonmaakmiddelen. Naast goede consumenten merken kunt u ook kiezen voor een effectievere werking met de populaire professionele schoonmaakmiddelen van o.a. Taski Diversey.

 

123 toilet schoonmaakmiddelen

123toilet heeft een groot aanbod aan schoonmaakmiddelen voor in het toilet, kantoor, horeca en andere bedrijven. Bij 123toilet vindt u een groot aanbod van schoonmaakmiddelen van diverse bekende merken zoals Tork, Kimberly Clark, CWS, Santino en nog veel meer.
 

Bij 123toilet verkoopt u de volgende producten voor de schoonmaak

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen voor de zakelijke markt beschikbaar.
 

 

Bleekwater of chloorreiniger

Bleekwater of chloorreiniger is speciaal om het sanitair te ontsmetten. Chloorreiniger zorgt voor een sterke doch reine geur en verwijdert het vieze afval in het sanitair. Chloorreiniger is dé toiletreiniger bij uitstek.


Vloerreiniger

De beste vloerreiniger is een laagschuimende reiniger. Een laagschuimende vloerreiniger is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze reiniger is geschikt als schoonmaakmiddel voor harde vloeren.
 

Glasreinigers en RVS reinigers

Glasreinigers en RVS reinigers kunnen in meerdere omgevingen worden gebruikt. Zowel kantoren, horeca, sportverenigingen en de evenementenindustrie maken gebruik van deze schoonmaakmiddelen. Indien u RVS producten in de zaak hebt dan is het aan te raden om hiervoor een RVS reiniger te gebruiken. Denk bij RVS aan RVS afvalbakkenen RVS dispensers.
 

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers zijn veelgevraagde producten binnen ons assortiment. Vieze en vervelende geuren verwijder je met een luchtverfrisser binnen no-time. Zeker op plekken waar veel bezoek komt is een luchtverfrisser een aanrader.


Speciaalreinigers

Speciaalreinigers verwijderen eenvoudig olie- en vetvlekken, potlood, schoenpoets en boter. In de horeca zijn deze reinigers erg populair. Overal waar buitengewoon vervelend vuil aan te pas komt is een speciaalreiniger gewenst.
 

Toiletartikelen

Wie kan er eigenlijk zonder hygiëne in het toilet. Voor een schone wc gebruik je een toiletreiniger, chloor en een toiletblok. Zo voorkom je nare luchtjes en rem je de groei van bacteriën. Een heerlijk fris en schoon toilet is het resultaat.

Hanzeep 5 liter - grootverpakking

Handzeep is zeker in deze tijd een veel gevraagd product voor de schoonmaakbranche. Wij verkopen handzeep 5 liter. Deze grootverpakking is bij uitstek geschikt voor het gebruik van handzeep bij grote aantallen. 


Schoonmaakmiddelen online kopen

Bij 123toilet koopt u schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen online. U bestelt online uw producten, rekent af en wij leveren de producten binnen 48 uur bij u af.