LET OP! Door de extreme drukte wordt uw order mogelijk iets later geleverd. Er is momenteel regelmatige aanvoer maar soms met enige vertraging (maximaal paar dagen). Tijdelijk geen pallet-kortingen op toiletpapier. Wij trachten de meldingen mbt voorraad zo actueel mogelijk te houden. Dank voor uw begrip. Vragen liefst per e-mail service@123toilet.nl
 • icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

CORONAVIRUS

Het Coronavirus u kunt er niet omheen. Het houdt iedereen op de een of andere manier bezig. Voorkomen is beter dan genezen, maar waar wat kunt u het beste doen om het te voorkomen?

1. Mondkapjes / mondmasker
2. Handontsmetting d.m.v. handalchohol, handgel en wipes (doekjes)
3. Voorkom aanraking van uw handen met de neus en mond.
4. Was regelmatig uw handen, bij voorkeur met antibacteriële zeep.
5. Vermijd grote groepen mensen, openbaar vervoer, dus daar waar veel mensen dicht bij elkaar verzameld zijn.

Wat betreft de mondkapjes. Er is een grote run geweest op de mondkapjes waardoor deze overal zijn uitverkocht (ook bij ons), maar wellicht heeft u ook gehoord dat mondkapjes niet afdoende zijn tegen virussen. Zo sluiten ze vaak niet goed aan, beschikken niet over een luchtfilter en laten de ogen onbedekt. Het Rode Kruis raadt zelfs mondkapjes af.

Wat ze wel doen, is het risico verkleinen als iemand in de buurt voluit niest of hoest. Ook is er mogelijk iets minder kans op besmettingen die via de hand naar de mond worden overgebracht. 

Over misschien wel de belangrijkste voorzorgsmaatregel zijn alle deskundigen het wel eens: was je handen. "Onderzoek heeft aangetoond dat de meeste ziekteverwekkers via de handen verspreid worden", zegt het RIVM. "Door regelmatig je handen te wassen met water en zeep, verklein je de kans dat jij of iemand in je omgeving ziek wordt.". 

Hieronder vindt u artikelen die helpen u te beschermen tegen het coronavirus. (en andere virussen)