• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Servetten kopen

Voor de zakelijke markt verkopen wij natuurlijk servetten. Bij 123toilet verkopen wij papieren servetten (wegwerpservetten). Dit is allemaal wegwerppapier dat u makkelijk kunt gebruiken voor waarvoor u servetten nodig heeft. Onze servetten vindt u op deze pagina en zijn van topkwaliteit. Wij hebben ook gevouwen servetten in ons assortiment.
 
 
 

Gebruik van servetten

Bij 123toilet koopt u servetten in alle soorten en maten. U kunt servetten vouwen en naast u op een bord leggen. U kunt ze ook in een servettenhouder plaatsen. U gebruikt servetten om de eettafel te decoreren. Ze zijn zacht (bulkysoft) en bruikbaar om uw kleren te beschermen tegen eten en drinken.
 

Servetten nodig?

Servetten nodig? 123toilet heeft een ruime keuze in servetten. Wij hebben veel wegwerpvarianten van papier op voorraad. Bekijk onze collectie servetten op deze pagina. Maak uw keuze en wij verzorgen de rest.
 

Voordelen

U gebruikt servetten omdat ze zacht zijn en een hoog decoratief gehalte hebben. Vaak gebruiken mensen niet het juiste papier voor servetten. Er wordt dan bijvoorbeeld keukenpapier gebruikt. Wilt u uw zakelijk diner of uw klanten beter van dienst zijn dan adviseren wij servetten.
 

Verpakking van onze servetten

De servetten die u bij ons koopt zitten in een kartonnen doos waaruit u de servetten kunt trekken. We noemen dit ook wel een pop-up doos voor servetten. Het voordeel van een pop-up doos is dat u steeds maar één servetje trekt. Dat maakt het gebruik hygiënisch.
 

Andere doeleinden servetten

Servetten zijn niet geschikt voor gebruik in de keuken of als WC papier. Dat is zonde en voor dit gebruikt koopt u beter goedkoop papier. U koopt onze servetten in dozen van 15,21 of 30 dozen. Afhankelijk van de doos, de doek en het merk bestaat deze uit 100, 190 of 280 vellen servet.
 

Kimberly Clark en Tork papieren servetten

Wij verkopen merken servetten van Kimberly Clark en Tork. Dat zijn de topmerken op dit gebied. Deze merken hebben een grote reputatie en leveren topkwaliteit. De servetten van deze merken zijn zacht en mooi. De zachtheid van de servetten wordt ook wel bulkysoft genoemd. U koopt ze in 1-laags en 2-laags. Deze servetten zijn FSC gecertificeerd.
 

123toilet groothandel servetten

Wij zijn groothandel in schoonmaakartikelen dus ook in servetten. U koopt bij ons de servetten en wij leveren ze binnen 48 uur bij u af. Naast servetten verkopen wij ook andere schoonmaakartikelen. Kijk op onze website waar u alle producten voor de zakelijke markt online bestelt. 
Toon meer